Έκθεση ζωγραφικής “Ανώνυμοι Άγγελοι” της Βάσιας Πέρρου

by Nyctophilia

Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Βάσιας Περρού στον χώρο της γκαλερί “The living room” (Αριανού 11, Ροτόντα) στη Θεσσαλονίκη.

Ελάτε από κοντά να γνωρίσετε τους “Ανώνυμους Αγγέλους” την Κυριακή 22/9 και ώρα 20:00

Διάρκεια έκθεσης: από 22/9 έως 20/10

Ώρες κοινού :16:00 – 24:00

Βιογραφικό της καλλιτέχνιδος

Η Βάσια Πέρρου γεννήθηκε το 1982 και είναι πτυχιούχος του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα, Λέσβο και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ήδη δύο προσωπικές εκθέσεις στο ενεργητικό της, μία το 2017 στα πλαίσια της παρουσίασης της πτυχιακής της, αφιερωμένη στους καταραμένους ποιητές και μία το 2018 αφιερωμένη στον Edgar Allan Poe, στο Death Disco στην Αθήνα.

Δείγμα της δουλειάς της

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά