Έρχεται νέο ριμέικ του Salem’s Lot παραγωγής James Wan

by Μαρίνος Πολίτης

Επιστρέφουμε από το καλοκαιράκι λοιπόν και, ω, τι έκπληξη, ανακοινώθηκε ακόμα μια μεταφορά βιβλίου του Βασιλιά στην οθόνη, και μάλιστα ριμέικ του κλασσικού Salem’s Lot. Την παραγωγή θα αναλάβει ο James Wan, δημιουργός του όλου σύμπαντος των ταινιών Conjuring. Σκηνοθέτης θα είναι ο Gary Dauberman, στενός συνεργάτης του Wan καθώς έχει σκηνοθετήσει τα The Nun και Annabelle Comes Home. Σίγουρα όχι οι καλύτερες ποιοτικά ταινίες του franchise, είχαν όμως εξαιρετική αισθητική στα πλάσματά τους. Επομένως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τη νέα μορφή που θα πάρει ο διάσημος βρικόλακας του King, Kurt Barlow.

Το καστ που έχει ανακοινωθεί ως τώρα περιλαμβάνει τους Lewis Pullman στον πρωταγωνιστικό ρόλο του συγγραφέα Ben Mears, και τους Makenzie Leigh, Bill Camp και Spencer Treat Clark.

Η πλοκή του βιβλίου και της επερχόμενης ταινίας ακολουθεί τον συγγραφέα Ben Mears που επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε, το Jerusalem’s Lot, ψάχνοντας έμπνευση για το νέο του βιβλίο. Φτάνοντας εκεί ανακαλύπτει ότι η πόλη των παιδικών του χρόνων τρομοκρατείται από έναν βρικόλακα, οδηγώντας τον να συγκεντρώσει μια ομάδα που θα κυνηγήσει το τέρας.

Ήρθε η ώρα του Barlow να επιστρέψει στις οθόνες μας.

Η πρώτη μεταφορά του Salem’s Lot στην οθόνη έγινε το 1979 με σκηνοθέτη τον Tobe Hooper του Texas Chainsaw Massacre. Η δεύτερη ήταν μια μίνι σειρά το 2004 με πρωταγωνιστές τους Rob Lowe και Donald Sutherland.

Πηγή: bloody-disgusting.com

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά