Διαγωνισμός Skillbox.gr & Nyctophilia.gr

by Nyctophilia

Διαγωνισμός Skillbox.gr & Nyctophilia.gr για 2 πλήρεις υποτροφίες για το πιστοποιημένο από την ACTA online σεμινάριο “Λογοτεχνία του Φανταστικού” (αξίας 160€/θέση)

Δύο (2) τυχεροί Nyctophiliacs θα κερδίσουν από μία πλήρη υποτροφία για το πιστοποιημένο από την ACTA online σεμινάριο “Λογοτεχνία του Φανταστικού” (αξίας 160€/θέση) με εισηγητή τον Κυριάκο Χαλκόπουλο.

Όλοι όσοι συμμετέχουν μπορούν να αγοράσουν το σεμινάριο στην early bird τιμή με -25% (120€) κατόπιν επικοινωνίας με το Skillbox.gr για την έναρξη Μαΐου 2021.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1) Like στις σελίδες Nyctophilia.gr & Skillbox.gr
2) Tag 2 φίλους στα σχόλια στο post εδώ: Facebook
3) Εγγραφείτε στο newsletter μας: subscribe (προαιρετικά)

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:

Εκεί που η µέρα γίνεται νύχτα και απόκοσµα πλάσµατα ξυπνούν, εκεί που το ανεξήγητο, το διαφορετικό και το ξένο παίρνει αβίαστα τη θέση της πραγµατικότητας, εκεί ακριβώς θα συναντήσετε τον κόσµο της Φαντασίας. Μαγεία, µύθοι, τέρατα, ζώα και χαρακτήρες, που ίσως µοιάζουν ασύµφωνοι µε την ανθρώπινη λογική, συγκροτούν ένα λογοτεχνικό διαµάντι. Τη Λογοτεχνία του Φανταστικού. Άρθουρ Κλαρκ, H.G. Wells, Λάβκραφτ, Άρθουρ Μάχεν, Λόρδος Ντάνσανυ, Στήβεν Κινγκ, Τόλκιν και Γκαίτε. Έχετε σκεφτεί ποτέ τι κάνει αυτούς τους συγγραφείς να θεωρούνται κορυφαίοι του είδους; Ποιες τεχνικές έχουν χρησιµοποιήσει στα έργα τους και ποια είναι τα βαθύτερα στοιχεία που τους ξεχωρίζουν; Ετοιµαστείτε για ένα µοναδικό ταξίδι σε µέρη άγνωστα, αλλά ανεξάντλητα, όπου η φαντασία τελικά µπορεί να οδηγήσει στην πιο µεγαλειώδη δηµιουργία. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, θα σας ζητηθεί να γράψετε (προαιρετικά) ένα διήγημα και στο τέλος θα εκδοθεί e-book με επιλεγμένα έργα των σπουδαστών!

Περισσότερες λεπτομέρειες: https://bit.ly/3hIlelr

Έναρξη σεμιναρίου: Δευτέρα 31/5

Διάρκεια Διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει 24/05 και θα λήξει 27/05 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 28/05 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στη σελίδα μας στο Facebook. Καλή επιτυχία, Nyctophiliacs

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά