Η σειρά Lisey’s Story, από το ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, έρχεται τον Ιούνιο

by Μαρίνος Πολίτης

Η Julianne Moore κι ο Clive Owen θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά Lisey’s Story, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King. Η σειρά θα προβληθεί στην πλατφόρμα Apple TV+. Η Moore θα πρωταγωνιστήσει ως Lisey και τον ρόλο του νεκρού συγγραφέα συζύγου της θα αναλάβει ο Owen.

Image may contain Clothing Apparel Pants Human Person Denim Jeans Coat Jacket and Footwear

Σύμφωνα με το Vanity Fair, το Lisey’s Story θα προβληθεί στο Apple TV+ στις 4 Ιουνίου.

Η σειρά θα αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια τα οποία επιμελήθηκε ο ίδιος ο King. Την παραγωγή ανέλαβε ο J.J. Abrams μέσω της εταιρείας Bad Robot Productions. Επίσης πρωταγωνιστούν οι Dane DehaanJoan Allen, Jennifer Jason Leigh, και Sung Kang.

Dane DeHaan as the madman.

Η Τζούλιαν Μουρ θα υποδυθεί τη χήρα ενός πασίγνωστου συγγραφέα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής του ανακάλυψε μια πύλη σε παράλληλη διάσταση που του επέτρεψε να έχει πρόσβαση σε αφύσικη έμπνευση. Το μυστικό του αυτό το μοιράστηκε μόνο μαζί της, ένα μυστικό που εκείνη ποτέ δεν κατανόησε όσο ήταν ζωντανός. Τώρα που εκείνος πέθανε, άγνωστοι προσπαθούν να πάρουν στα χέρια του όλες τις ανέκδοτες δημιουργίες του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα καταστρέψουν τη ζωή της γυναίκας που σήμαινε τα πάντα γι’αυτόν.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: vanityfair.com

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά