Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Science Fiction – Εργαστήρι Γραφής

by Nyctophilia

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Science Fiction
Εργαστήρι Γραφής & Μυθοπλασίας

Μια σειρά 4 σεμιναρίων με θέμα την λογοτεχνία της επιστημονικής φαντασίας, την ιστορία της και τους κυριότερους εκπροσώπους της σε επίπεδο ακόμη και κινηματογραφικών σεναρίων, ώστε να μπορέσουν, όσοι επίδοξοι και μη συγγραφείς, να κατανοήσουν βαθύτερα αυτό το πραγματικά πρωτοποριακό είδος της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
……………………………………………………………..
Ο Γιάννης Καμπουρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ηχοληψία κινηματογράφου και τηλεόρασης στη Σχολή Παπαντωνοπούλου (απο το 1964 με την ονομασία «Σχολή Τηλεοράσεως Αθηνών»). Παράλληλα, εργάσθηκε ως μουσικός και ηχολήπτης σε διάφορες μεμονωμένες δουλειές, ενώ ως μουσικός διαθέτει εμπειρία σε δισκογραφική δουλειά τεσσάρων δίσκων και αμέτρητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2010 εργάσθηκε ως ιδιώτης επιχειρηματίας παράγοντας ηχοβιβλία (audio books), τις τρεις παραγωγές των οποίων διεκίνησε στο εμπόριο και σε κομβικά σημεία, όπως το πρακτορείο «Παρ’ημίν», το βιβλιοπωλείο «Πολιτεία», την «Πρωτοπορεία», τον «Ιανό», αλλά και άλλα, μικρότερα σημεία πώλησης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Καναδάς, Η.Π.Α., Γερμανία).
Παράλληλα, εξέδωσε την πρώτη του κεντρική Τριλογία Επιστημονικής Φαντασίας με στοιχεία military science fiction saga, και με τίτλο «Μπόραθ, το Μυστικό ΄Οπλο» απο τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ. Ακολούθησαν παρουσιάσεις της τριλογίας στην Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ), ενώ έγινε και μια προσπάθεια για μετατροπή αυτής σε 3D animation film, αλλά χωρίς επιτυχία, λόγω ανεπαρκών πόρων.
Το 2016 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας prequel της κεντρικής, με τίτλο «Φώο Σπόετ» και υπότιτλο «Μπόραθ, το Μυστικό Όπλο», ενώ το 2017 ακολούθησε το δεύτερο βιβλίο με υπότιτλο «Η άνοδος των Μπόραθ», απο τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Υπο έκδοση βρίσκεται το τρίτο βιβλίο αυτής, με αναμενόμενο τίτλο «Η κληρονομιά των Μπόραθλοκ», απο τον ίδιο εκδότη, ενώ βρίσκεται υπο συγγραφή και η τρίτη τριλογία sequel με αναμενόμενο τίτλο «Νεμούης, η εποχή των Υπερυβριδίων».
…………………………………………………………..
Έναρξη Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00-19:00
Διάρκεια 4 συναντήσεις
Κόστος: 4 συναντήσεις 50 ευρώ (+24%ΦΠΑ)

Απαραίτητη κράτηση θέσεως στα τηλέφωνα: 21 1111 0074,
698 291 8925, 6980 867 917 ή στην ιστοσελίδα μας
www.bateaulavoir.gr

https://www.facebook.com/events/503901653337057/

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά