Κατεβάστε δωρεάν το “Call of Cthulhu – The Coloring Book”

by Nyctophilia

Μένουμε Σπίτι και ζωγραφίζουμε! Ο εκδοτικός οίκος Chaosium προσφέρει το βιβλίο ζωγραφικής “Call of Cthulhu” δωρεάν!

Για ν’ αντέξουμε την καραντίνα και να μπορέσουμε να κρατήσουμε το μυαλό απασχολημένο, οι εκδόσεις Chaosium προσφέρουν για δωρεάν κατέβασμα το, βραβευμένο με Gold ENnie, Call of Cthulhu the Coloring Book.

Περάστε τον χρόνο σας ζωγραφίζοντας μια απίστευτη σειρά εικόνων εμπνευσμένες από τις ιστορίες του H.P. Lovecraft, αλλά και από το Call of Cthulhu RPG (Horror on the Orient ExpressMasks of NyarlathotepThe Fungi from Yuggoth κ.ά.), εμπνευσμένο επίσης από τα έργα του.

Επιπλέον, τρέχει και διαγωνισμός κθουλοζωγραφικής!

Καλά διαβάσατε, ο εκδοτικός τρέχει και Call of Cthuhu Coloring διαγωνισμό ζωγραφικής

Υπάρχουν συνολικά 28 σκηνές λαβκραφτιανού τρόμου στο Call of Cthulhu the Coloring Book. Ζωγραφίστε οποιαδήποτε από αυτές τις εικόνες και μοιραστείτε την στα social media με το hashtag #homewithchaosium.

Χρησιμοποιείστε Photoshop ή κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής από τον υπολογιστή σας, ή τυπώστε την εικόνα που σας αρέσει περισσότερο και ζωγραφίστε την με ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, νερομπογιές, ό,τι θέλετε!

Οι υπεύθυνοι θα μοιραστούν τα έργα σας στα social τους και θα επιλέξουν και νικητές για τις καλύτερες δημιουργίες! Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τα δώρα του εδώ.

Κατεβάστε το Call of Cthulhu the Coloring Book δωρεάν από εδώ. Εμείς ξεκινήσαμε ήδη να χρωματίζουμε!

Πηγή: chaosium.com

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά