Μια πρώτη ματιά στο “Werewolf: The Apocalypse – Earthblood”

by Μαρία Λιακάτου

Την εβδομάδα που μας πέρασε αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο trailer για το Werewolf The Apocalypse – Earthblood που ανακοινώθηκε στη φετινή Ε3 και μας προσφέρει την πρώτη ματιά σε ένα παιχνίδι που συζητάτε καιρό. Το επερχόμενο video game είναι βασισμένο στο ομώνυμο παιχνίδι ρόλων της White Wolf Publishing, γνωστή για τίτλους όπως Vampire: The Masquerade, Mage: The Ascension κ.α., αναπτύχθηκε από την Cyanide και θα εκδοθεί από την Bigben Interactive.

Πριν το Vampire: The Masquerade – Bloodlines το 2004, το οποίο έγινε γρήγορα κλασικός και αγαπημένος τίτλος, είχε ξεκινήσει η παραγωγή ενός αντίστοιχού third-person RPG με τίτλο Werewolf: The Apocalypse – The Heart of Gaia το οποίο ήταν να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 1999. Το πρότζεκτ, όμως, ναυάγησε και από τότε οι λάτρεις του σκοτεινού κόσμου της White Wolf και των λυκανθρώπων περιμένουν κάποια ανακοίνωση που θα αναζωπυρώσει τον ενθουσιασμό.

Η αναμονή έφτασε, όπως φαίνεται, στο τέλος της με την ανακοίνωση του νέου τίτλου για το επερχόμενο video game. Πρόκειται για ένα third-person single-player action role-playing game που διαδραματίζεται στη Βόρεια Αμερική. Το παιχνίδι ακολουθεί τον Cahal, έναν λυκάνθρωπο ο οποίος πολεμάει για τη σωτηρία της φυλής του αλλά και της Γης από την κλιματική καταστροφή. Ο ανταγωνιστής του παιχνιδιού είναι η Pentex, μια πολυεθνική που διοικείται από βρικόλακες και έχει στόχο την διαφθορά και την καταστροφή.

Παρόλο που το trailer δεν μας αποκαλύπτει πολλά για το το game system και τα γραφικά (παρά μόνη για τη φυλή και το auspice του πρωταγωνιστή, για τους πιο παρατηρητικούς) είναι σίγουρα ένας από τους δυνατούς τίτλους της επόμενης χρονιάς και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να δικαιώσει την αναμονή. Η ημερομηνία κυκλοφορίας υπολογίζεται από την εταιρεία στα μέσα του 2020.

Δείτε το τρέιλερ:

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά