Μόνο ο καλύτερος παίχτης θα επιβιώσει: Έρχεται το “Escape Room: Tournament of Champions”!

by Μαρίνος Πολίτης

Πολλούς μήνες τώρα οι φίλοι του τρόμου έχουμε στερηθεί ένα από τα αγαπημένα μας χόμπι, τα escape rooms. Λίγο πριν το άνοιγμά τους, ήρθε και το τρέιλερ για το σίκουελ της ταινίας Escape Room που υπόσχεται ακόμα πιο μεγαλοπρεπή “δωμάτια”.

Πού κάνουμε κράτηση για αυτά τα ‘δωμάτια’;

Για όσους δεν γνωρίζετε, η ταινία Escape Room τοποθέτησε αγνώστους σε περίπλοκα δωμάτια με θανατηφόρες παγίδες, όπως το Saw. Ο δημιουργός της λοιπόν, Adam Robitel, αναγνωρίζει την προοπτική ενός μεγάλου franchise. Η δεύτερη ταινία θα έχει τον τίτλο Escape Room: Tournament of Champions, και θα προβληθεί στους κινηματογράφους από την Sony στις 16 Ιουλίου. Η επίσημη πλοκή αναφέρει τα εξής:

“Στο Escape Room: Tournament of Champions, έξι άγνωστοι βρίσκονται παγιδευμένοι άθελά τους σε μια ακόμη σειρά από escape rooms, ανακαλύπτοντας ότι όλοι έχουν ένα σημαντικό κοινό μεταξύ τους… έχουν όλοι ξαναπαίξει το παιχνίδι.”

Οι Taylor Russell και Logan Miller από την πρώτη ταινία επιστρέφουν, μαζί με νέα πρόσωπα, όπως οι Indya Moore, Holland Roden, Thomas Cocquerel, και Carlito Olivero.

Το σενάριο της δεύτερης ταινίας επιμελήθηκαν οι Will Honley, Oren Uziel, Maria Melnik και Daniel Tuch.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: bloody-disgusting.com

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά