Νέα κυκλοφορία: “Ζωντανός πυρσός” του Δημήτρη Δελαρούδη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Δημήτρης Δελαρούδης
Εκδότης: Εκδόσεις Υδροπλάνο
ISBN: 978-618-5556-600
Αρ. σελίδων: 268
Έτος έκδοσης: 2021

Οπισθόφυλλο

Με τον μέγιστο σεβασμό προς τον Ρόμπερτ Γ. Τσέιμπερς και το θρυλικό του βιβλίο «Ο Βασιλιάς με τα Κίτρινα» (1895), θα διαβάσετε δύο μυστηριώδεις ιστορίες που θα σας μεταφέρουν στους αλλόκοτους κόσμους του Αρχαίου Βασιλιά, ο οποίος κατάφερε να δηλητηριάσει τη συλλογική μνήμη της ανθρωπότητας μέσω παράξενων θεατρικών έργων και απόκοσμων, κίτρινων αντικειμένων. Θα κρυφακούσετε εξομολογήσεις ερωτικών ονείρων που ανήκουν σ’ έναν κόσμο αναπάντεχα εκπληκτικότερο και πολύ πιο πραγματικό απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Θα βυθιστείτε στη μοναξιά των μέσων μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου, όταν αφουγκραστείτε τις παράδοξες εξομολογήσεις ενός φυκιού που… φοράει χλαμύδα. Παρέα με το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού θα βιώσετε απερίγραπτες καταστάσεις, που θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη παραφροσύνη αλλά ταυτόχρονα θα ξεκλειδώσουν την πύλη μιας υπερρεαλιστικής ουτοπίας. Πέντε ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας που συνορεύουν συχνά με τον ψυχολογικό τρόμο και ενίοτε εμβαθύνουν στην απέραντη σφαίρα της αγνής, επιστημονικής φαντασίας.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Δημήτρης Δελαρούδης γεννήθηκε το 1972 και είναι συγγραφέας της φανταστικής λογοτεχνίας. Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, η συλλογή διηγημάτων, με τίτλο «Ο Ιός της Βαβέλ» (εκδ. Λυκόφως), ενώ το 2020 ακολούθησε η νουβέλα «Το Μυστικό Άστρο» (εκδ. Πηγή). Διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε πολλούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και δημοσιευτεί σε ανθολογίες των εκδόσεων Λυκόφως, Ανάτυπο, Ars Nocturna, iWrite, Άλλωστε, ΦantastiCon, όπως και σε διάφορα περιοδικά, e-book και ιστοσελίδες του φανταστικού. Εργάζεται και ζει στη Θεσσαλονίκη, παρέα με δύο υπέροχα πλάσματα: τη γυναίκα του και την κόρη του.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά