Νέα κυκλοφορία: “Η έσχατη πανδημία των τελευταίων ημερών του κόσμου” του Σωκράτη Μπουζούκα

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Σωκράτης Μπουζούκας
Εκδόσεις: Συμπαντικές Διαδρομές
Σελίδες: 78
Κατηγορία: Λογοτεχνία του φανταστικού, λογοτεχνία βιολογικού τρόμου, πανδημία
ISBN: 978-960-607-236-9

Οπισθόφυλλο

Όλα έδειχναν όπως πίστευε ότι το τέλος του κόσμου έρχονταν γρήγορα. Τα σημάδια είχαν αρχίσει εδώ και δεκαετίες. Μόνο όσοι διάβαζαν τη Βίβλο καλά γνώριζαν τι ακριβώς πλησίαζε. Τους είπε ότι το πρώτο σημάδι που έδινε η Αποκάλυψη ήταν η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Αυτό είχε γίνει το 1948. Το δεύτερο σημάδι ήταν περίπου σαράντα χρόνια μετά στα τελευταία χρόνια του ψυχρού πολέμου. Και το έγραφε ξεκάθαρα. Μιλούσε για ένα λουλούδι που ανήκει στην οικογένεια των αστεροειδή ή αλλιώς ως compositae asteraceae. Το αναφέρει η αποκάλυψη ως μέγα αστέρα του τρίτου σαλπίσματος. Αυτό το φυτό το λένε άψινθος. Στα ουκρανικά λέγεται Τσέρνομπιλ. Άλλο σημάδι ήταν ότι οι πόλεμοι δεν σταμάτησαν ποτέ. Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο είχε η ανθρωπότητα ένα σωρό πολέμους σε διάφορα μέρη του κόσμου παρά τις φωνές για μια παγκόσμια ειρήνη. Η πείνα και η αδικία υπήρχαν ακόμα επάνω στην Γη. Ο Θεός έπαψε να μας δίνει ευκαιρίες. Σταμάτησε να μας συγχωρεί. Η οργή του σύντομα θα ξεσπούσε. Και θα ξεσπούσε με άσχημο και άμεσο τρόπο. Το γνώριζε αφού μέσω του αγίου πνεύματος ο Θεός τον προειδοποίησε.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Γεννήθηκα στις 23 Αυγούστου 1976 στην Αθήνα, περιτριγυρισμένος από μια μικρή οικογένεια. Είμαι παντρεμένος με την Dr. Christine Jildeh εδώ και 10 χρόνια. Η αγάπη μου για το διάβασμα προήλθε από το ότι περνούσα αρκετή ώρα στο δωμάτιό μου, διαβάζοντας βιβλία που τραβούσαν την προσοχή μου. Τότε αισθάνθηκα ότι θα έπρεπε να δραπετεύσω μέσα σε νέους κόσμους και να ζήσω με τη φαντασία μου τη ζωή των ηρώων που διάβαζα. Έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στα Τ.Ε.Ι. αλλά το πάθος μου για τα βιβλία με έσπρωξε να επιδιώξω το όνειρό μου που ήταν να γράψω ιστορίες. Μέχρι σήμερα έχω συμμετοχή με μια ιστορία στο βιβλίο Παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο (εκδόσεις Ι-Write 2018) και στην συλλογή διηγημάτων που κυκλοφορεί στα αγγλικά και στα ελληνικά Coronavirus an ancient or an alien virus? (εκδόσεις ΟΝΤΙΜΕ ΒΟΟΚS 2020). Επίσης έχω συμμετοχή με τρεις ιστορίες στην συλλογή Θρύλοι του Σύμπαντος ΙΧ (εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές 2020) ενώ κυκλοφορεί και το πρώτο μου βιβλίο Η Αδελφότητα του Κθούλου (εκδόσεις Πηγή 2019) το οποίο διακρίθηκε στα βραβεία Everlies του Fantasy Festival με την τρίτη θέση στην κατηγορία Καλύτερος Έλληνας συγγραφέας τρόμου 2019. Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο μου το οποίο έγραψα την περίοδο του περίεργου Πάσχα του 2020. Σύντομα ετοιμάζω και το τρίτο μου βιβλίο. Όταν δεν γράφω, απολαμβάνω να ταξιδεύω, να πηγαίνω σε μουσεία και λαογραφικές γιορτές, να διαβάζω και να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου. Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook στο όνομα Socratis Bouzoukas.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά