Νέα κυκλοφορία: “Κοάλεμος: Τερμίτες” του Στέλιου Ανατολίτη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Στέλιος Ανατολίτης
Εκδόσεις: ΧΡΟΝΙΚΟ
Εξώφυλλο εικονογράφηση: Γιάννης Ρουμπούλιας
ISBN 978-960-9659-09-3
Σελίδες 376

Οπισθόφυλλο

Ο Ηρακλής Ανδρέου δεν έχει προλάβει να συνέλθει από τα γεγονότα του Αυγούστου και καλείται να λύσει μια αυτοκτονία που κρύβει πίσω της έναν ξεχασμένο κόσμο. Ο κολλητός του πέφτει θύμα απαγωγής, η κοπέλα του απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο κι ο Κοάλεμος αποφασίζει να του κάνει επίθεση κατά μέτωπο. Όταν δεν τον αγνοεί. Παράλληλα, ένα τέρας πιο τρομακτικό από εφιάλτη κάνει την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη κι απαγάγει μωρά. Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει νέους και παλιούς δαίμονες που, σαν άλλοι τερμίτες, τρώνε από μέσα την αγαπημένη ομάδα.

Το πρώτο βιβλίο αγαπήθηκε, έγινε best seller και βραβεύτηκε δύο φορές. Ήρθε η ώρα για το δεύτερο βιβλίο με τη συνέχεια της ιστορίας, γεμάτη μυστήριο, καταιγιστική δράση, ενδοσκόπηση και αδιάκοπο χιούμορ.
Θα προλάβει ο Ηρακλής να λύσει την υπόθεση πριν φάνε οι τερμίτες ό,τι έχει απομείνει από τον εαυτό του;   

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά