Νέα κυκλοφορία: “Οι καταραμένοι (Βιβλίο Α’: Ανίερη Συμφωνία)” του Χάρη Λιαντζίρη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Χάρης Λιαντζίρης
Εκδότης: Υδροπλάνο
ISBN: 978-618-5556-95-2
Αρ. σελίδων: 416
Έτος έκδοσης: 2021

Οπισθόφυλλο

Δεκέμβριος, 2010. Η γυναίκα και η κόρη του στρατιωτικού Νίκου Μώρου δολοφονούνται από μια σκοτεινή οντότητα. Ιούνιος, 2012 Ένα αθώο παιχνίδι εφήβων καταλήγει σε τραγωδία, μια τραγωδία που τους ανάγκασε να πουλήσουν την ίδια τους την ψυχή. Πέντε χρόνια αργότερα, όσοι συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι αρχίζουν να δολοφονούνται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μια ομάδα ερευνητών μεταφυσικών φαινομένων αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τα παιδιά. Γρήγορα συνειδητοποιούν πως τα δύο μακρινά γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και πως ότι είναι αυτό που κυνηγάει τα παιδιά είναι μόνο η αρχή μιας τεράστιας συνομωσίας. Συμφωνίες με δαίμονες, μάγια, ξόρκια, εξορκισμοί και πνεύματα στο πιο τρομακτικό βιβλίο της χρονιάς.

Η Ανίερη Συμφωνία είναι το πρώτο μέρος της σειράς των Καταραμένων. Μιας σειράς τρόμου και φαντασίας που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.

Βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Χάρης Λιαντζίρης είναι συγγραφέας, σεναριογράφος και ηθοποιός. Έχει ανεβάσει τρεις κωμικές επιθεωρήσεις δικού του σεναρίου και σκηνοθεσίας, καθώς ασχολείται και με την κωμωδία και το stand up comedy. Έχει διακριθεί στο παρελθόν σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς με διηγήματά του και έχει διακριθεί και στον πανελλήνιο διαγωνισμό σεναριογραφίας το 2015. Το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα από τις εκδόσεις ΠΗΓΗ με τίτλο Ένας συνηθισμένος άνθρωπος. To 2017 κυκλοφόρησε και το δεύτερο του μυθιστ όρημα από τις εκδόσεις Δυάς με τίτλο Οι Γρίφοι Του Θανάτου. Το 2018 κυκλοφόρησε, με δική του επιμέλεια, μια συλλογική ανθολογία τρόμου, με 23 ακόμη συγγραφείς, με τίτλο 24 Συγγραφείς Γράφουν Ιστορίες Τρόμου – Μυστηρίου από τις εκδόσεις Δυάς. Το 2021-2022 είναι προγραμματισμένη η πρώτη του κινηματογραφική ταινία ως ηθοποιός, δικού του σεναρίου, σε συνεργασία με τη RED LIGHT INDEPENDENT XAΡΗΣ ΛΙΑΝΤΖΙΡΗΣ FILMS, με τίτλο Λέσχη μαχητών. Τα έργα του ΟΙ ΓΡΙΦΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ και ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ δημιουργήθηκαν μετά από χρόνια έρευνας γύρω από τον μυστικισμό και τις μυστικές τέχνες. Όσα ξόρκια, τελετουργικά και σύμβολα παρουσιάζονται στα βιβλία του είναι βασισμένα σε πραγματικές μαρτυρίες ανθρώπων που ασχολούνται με μυστικές ομάδες μασονισμού και wicca. Το βιβλίο του Ανίερη συμφωνία είναι το πρώτο μέρος της σειράς φαντασίας και τρόμου των Καταραμένων.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά