Νέα κυκλοφορία: “Ο λύκος της θάλασσας” του Ντίνου Χατζηγιώργη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Τίτλος : Ο λύκος της θάλασσας
Συγγραφέας: Ντίνος Χατζηγιώργης
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή
Έτος Έκδοσης: 2021
Σελίδες: 250
ISBN: 978-960-626-377-4

Οπισθόφυλλο

1827. Η Πελοπόννησος φλέγεται. Με τις ξένες δυνάμεις να παίρνουν το μέρος των επαναστατημένων ραγιάδων, ο Ιμπραήμ Πασάς έχει βαλθεί να ισοπεδώσει τον Μοριά. Ο τούρκικος στόλος είναι αποκλεισμένος στο Ναυαρίνο. Και ο Πασάς έχει μόνο ένα καράβι ελεύθερο, το Καχραμάν, με καπετάνιο τον Μουχράμ Μπέη.

Υπάρχει όμως και μια τούρκικη κορβέτα. Ο «Λύκος της Θάλασσας». Το καταραμένο της πλήρωμα δεν ενδιαφέρεται για στρατόπεδα και μπαϊράκια. Όλοι οι εμπόλεμοι είναι θηράματα για τον Σελίμ Μπέη και τους άντρες του. (Είναι το καταραμένο πλήρωμα που μετέτρεψε ο Ζήνωνας ο βρικόλακας και μετά αμόλησε ελεύθερο στο «Στάχτη στα Μάρμαρα»).

Ο Μουχράμ Μπέης ψάχνει να βρει το καράβι των βρικολάκων, ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφικού του φίλου. Ο Κωνσταντής, ο Ρουμελιώτης, αποζητά εξιλέωση για τα εγκλήματα του στον εμφύλιο του 1824. Η Λένη, η ελληνίδα παλλακίδα του Ιμπραήμ θέλει να εκδικηθεί τον Κωνσταντή γιατί την πούλησε στους Τούρκους. Και ο Σελίμ, ο καπετάνιος του Λύκου, θέλει την Λένη στο πλευρό του αιώνια. Η ναυμαχία του Ναυαρίνου σφραγίζει την ιστορία, ο επίλογος όμως θα γραφεί με το αίμα ανθρώπων και βαμπίρ.

Μια περιπέτεια φαντασίας που συνδέει την Ελληνική Επανάσταση με τη λογοτεχνία του Φανταστικού.

Το νέο, fantasy μυθιστόρημα του Ντίνου Χατζηγιώργη έρχεται σύντομα κοντά σας. Βαμπίρ, αίμα, μάχες και ναυμαχίες με φόντο την επαναστατημένη Ελλάδα του 1821!

Το πολυαναμενόμενο sequel του συγκλονιστικού μυθιστορήματος φαντασίας “Στάχτη στα μάρμαρα”, του Ντίνου Χατζηγιώργη, με τίτλο “Ο λύκος της θάλασσας” σύντομα σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά