Νέα κυκλοφορία: “Το Λουρί της Τρέλας” του Άρη Δεληγιαννίδη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Σελίδες: 326
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Πηγή
ISBN: 978-960-626-250-0

Οπισθόφυλλο

Στα σκοτεινά, µουχλιασµένα δωµάτια του ιδρύµατος οι φρενοβλαβείς ουρλιάζουν άδικα! Κάνεις δεν τους ακούει. Θύµατα ή θύτες; Το φαινοµενικά αθώο κοριτσάκι, µε τους σκιερούς εσωτερικούς δαίµονες µειδιά. Τα απαλά του µαλλιά κρύβουν µέσα τους σατανικά κέρατα. Θύµα ή θύτης; Ο ψυχίατρος µαέστρος παλεύει να φτάσει στα άδυτα της διαταραγµένης ψυχής, αυτής της παρανοϊκής ορχήστρας. Απαρχαιωµένες, σύγχρονες και πειραµατικές µέθοδοι γεµίζουν τη φαρέτρα του µε όπλα που λυσσούν για σάρκα.

Θύµα ή θύτης; Ένα σκοτεινό µυθιστόρηµα που ακροβατεί ανάµεσα στις θολές γραµµές του σωστού και του λάθους, του σκοπού και των µέσων, της λογικής και της παράνοιας, του οικογενειακού δράµατος και του αιµατοκυλίσµατος. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που διαδραµατίζεται στις σαθρές, λαβυρινθώδεις, εγκεφαλικές έλικες των ηρώων του, στα σκοτεινά δωµάτια που βρίσκεται έγκλειστη η κανονικότητά τους, στους ψηλοτάβανους, ερεβώδεις διαδρόµους του ασύλου, όπου τα τσιµέντα διψούν για αίµα, σχιζοφρένεια, ψυχές και θάνατο.

Ο Άρης Δεληγιαννίδης γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή και το 2012 από τη Σχολή Κινηµατογράφου του ΑΠΘ. Από το 2010 µέχρι σήµερα εργάζεται ως καρδιολόγος. To 2016 ορκίστηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής. Το 2008-2011 αρθρογραφούσε σε µουσικού περιεχοµένου webzines. Το 2013-2019 εκδόθηκαν διηγήµατά του στις συλλογές διηγηµάτων «Αντίθετο Ηµισφαίριο 2», «Τρόµος και Φαντασία στη Θεσσαλονίκη», «Αντίθετο Ηµισφαίριο 3», «Τρόµος», «Το Έπος της Φαντασίας», «Ζόµπι στην Ελλάδα», «Ονειρικές Αφηγήσεις», 4 εκ των οποίων ως νικητήριο αποτέλεσµα του αντίστοιχου διαγωνισµού.Το 2013-2017 ολοκλήρωσε τις µικρού µήκους ταινίες «Ευλάβεια» (σενάριο, µοντάζ, παραγωγή, βοηθός σκηνοθέτη), «Σαρκοβόρος» (σενάριο, µοντάζ), «Eye Candy», «Γείτονες» (µοντάζ), «Τριπ», «Durckness» και «Το Κουτί» (σενάριο, σκηνοθεσία, µοντάζ, παραγωγή). Το 2017 εκδόθηκε το πρώτο του προσωπικό συγγραφικό έργο, η ανθολογία διηγηµάτων σκοτεινής φαντασίας «Η Άλλη Πλευρά του Δικού σου Καθρέφτη».

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά