Νέα κυκλοφορία: “Τρόμος στο mall” του Grady Hendrix

by Nyctophilia

Πληροφορίες

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: GRADY HENDRIX
ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΔΟΤΗΣ: ΟΞΥ
ISBN 978-960-436-814-3
ΣΕΛΙΔΕΣ: 248
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: HORRORSTOR
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

Οπισθόφυλλο

Λένε πως τα ψώνια στα μεγάλα καταστήματα είναι δύσκολα. Στο πολυκατάστημα Όρσκ μετατρέπονται σε εφιάλτη…

Κάτι παράξενο συμβαίνει στο υπερκατάστημα επίπλων Ορσκ. Κάθε πρωί με το άνοιγμα, οι υπάλληλοι ανακαλύπτουν σπασμένα ράφια, θρυμματισμένα σερβίτσια και διαλυμένες ντουλάπες. Οι πωλήσεις κατρακυλούν, οι κάμερες ασφαλείας δεν καταγράφουν τίποτα και οι μάνατζερ βρίσκονται σε πανικό. Για να ξεδιαλύνουν το μυστήριο, τρεις εργαζόμενοι αναλαμβάνουν εθελοντικά μια νυχτερινή βάρδια. Μες στη μαύρη νύχτα, περιπολούν στους εκθεσιακούς χώρους, ερευνούν παράξενες μορφές και ήχους και συναντούν τον τρόμο που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Οι εκδόσεις Οξύ παρουσιάζουν στα ελληνικά το εμπνευσμένο και best-seller μυθιστόρημα Τρόμος στο Mall, από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Grady Hendrix. Ευρηματικό και πρωτότυπο, ξεχωρίζει τόσο για την ιδέα σύλληψης του «στοιχειωμένου» πολυκαταστήματος (!), όσο και για την κοινωνική κριτική του στον τυφλό καταναλωτισμό.

Το βιβλίο Τρόμος στο Mall ετοιμάζεται ήδη για τηλεοπτική σειρά, με τον Grady Hendrix στο ρόλο του συμπαραγωγού.

Μια τεράστια δόση τρόμου στη συσκευασία που σας αξίζει! Στη σειρά ΟΞΥ ΚΟΛΑΣΗ

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Grady Hendrix ζει στη Νέα Υόρκη και γράφει: άρθρα και κριτικές για τον Τύπο, βιβλία, σενάρια, έχει γράψει ακόμη κι αυτό το φοβερό βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας… Του απονεμήθηκε το βραβείο Bram Stoker για το βιβλίο του Paperbacks from Hell. Οι κριτικοί των Washington Post, Wall Street Journal, Los Angeles Times λένε τα καλύτερα για τις ιστορίες του.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά