Νέα κυκλοφορία: “E.M.O. (Emotions Most Oneiric)” του Γιάννη Αθανασίου Τοτονίδη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Γιάννης Αθανασίου Τοτονίδης
Εκδότης: Αυτοέκδοση
Σελίδες: 112
ISBN 9786180030044

Οπισθόφυλλο

Ο Άλεξ ανακαλύπτει μια εφαρμογή, που την ονομάζει E.M.O. Έχει την ιδιότητα, εάν της επιτρέψεις, να αποκτήσει πρόσβαση στην καρδιά και στο μυαλό, να σου προσφέρει ευφορία ή θλίψη.

Εκατομμύρια χρήστες την ”κατεβάζουν” από το Play Store και εθίζονται. Όπως με το αλκοόλ, τα χάπια ή τα ναρκωτικά. Ο κόσμος, με γεωμετρική πρόοδο, οδεύει προς την καταστροφή. Υπάρχει, άραγε, ελπίδα;

Το E.M.O. είναι ένα τεχνολογικό θρίλερ που καταγγέλλει τον πλαστό ψηφιακό κόσμο και τα τοξικά συναισθήματα που παρέχει στους χρήστες του. 

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Γιάννης Αθανασίου Τοτονίδης ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός αρέσκονταν στις εκρήξεις και οι γονείς του από φόβο μήπως τους ανατινάξει το σπίτι, τον έπεισαν να σπουδάσει Χημικός (είναι απόφοιτος του Α.Π.Θ.). Η “εκρηκτικότητα” του ψυχισμού του τον ώθησε να ασχοληθεί με την 7η Τέχνη. Σπούδασε Σκηνοθεσία και αποτελεί μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών (Ε.Ε.Σ.), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σκηνοθετών (F.E.R.A.). Είναι κριτικός Κινηματογράφου, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κιν/φου (Π.Ε.Κ.Κ.), της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κριτικών Κιν/φου (FIPRESCI) και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Αρθρογραφούσε σε διάφορα έντυπα ή ηλεκτρονικά περιοδικά, ενώ υπήρξε Μουσικός Παραγωγός, Επιμελητής Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Κιν/φικών Εκπομπών και Τηλεοπτικός Παρουσιαστής Κιν/φικών Εκπομπών. Τελευταία πειραματίζεται με τη συγγραφή αναζητώντας “εκρήξεις” έμπνευσης. Το 2020 οκτώ διηγήματά του απέσπασαν διακρίσεις σε διάφορους διαγωνισμούς στα είδη του Τρόμου και της Φαντασίας. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο “Σενάριο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης”, της Σχολής Καλών Τεχνών, τμήματος Κινηματογράφου, του Α.Π.Θ.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά