“Οδός Τρόμου”: Τριλογία τρόμου στο Netflix βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του R.L. Stine

by Nyctophilia

Τρεις ταινίες, τρεις εβδομάδες, μια φονική ιστορία.

Το Netflix προχωρά σε μια απίστευτη κίνηση, αναρτώντας μια ολόκληρη τριλογία τρόμου μέσα στον ίδιο μήνα! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην “Οδό Τρόμου”, μια τριλογία ταινιών όλες υπό τη σκηνοθεσία του Leigh Janiak (Honeymoon) και όλες μεταφορές των ομότιτλων βιβλίων εφηβικής λογοτεχνίας τρόμου του R.L. Stine.

Το Netflix δημοσιοποίησε το πρώτο trailer της “Οδού Τρόμου” (Fear Street), όπου παρουσιάζονται στιγμιότυπα και από τις τρεις ταινίες, ενώ έχουμε και την αποκάλυψη των ημερομηνιών προβολής. Τι θα δούμε στην τριλογία “Οδός Τρόμου” λοιπόν…

Fear Street Μέρος Α’: 1994 (2 Ιουλίου)

Το 1994, ύστερα από μια φρικτή τραγωδία στο Shadyside του Οχάιο, μια ομάδα εφήβων ανακαλύπτει πως μια σειρά από τρομακτικά γεγονότα που μαστίζουν την πόλη τους για πολλά χρόνια μπορεί να μην είναι και τόσο τυχαία και ότι ίσως αυτοί να είναι τα επόμενα θύματα.

Fear Street Μέρος Β’: 1978 (9 Ιουλίου)

Το 1978, στο Camp Nightwing έχουν σχηματιστεί δύο στρατόπεδα, εκείνο των κατασκηνωτών και των συμβούλων που προέρχονται από την εύπορη πόλη του Sunnyvale και εκείνο των κατασκηνωτών και υπαλλήλων συντήρησης που προέρχονται από την υποβαθμισμένη πόλη Shadyside. Όταν όμως επιστρέφουν τρόμοι από την κοινή ιστορία των δύο αυτών πόλεων, όλοι τους πρέπει να ενωθούν για να λύσουν ένα τρομακτικό μυστήριο, πριν να είναι πολύ αργά.

Fear Street Μέρος Γ’: 1666 (16 Ιουλίου)

Το 1666, μια αποικιακή πόλη δέχεται ένα υστερικό κυνήγι μαγισσών που έχει θανατηφόρες συνέπειες για τους επερχόμενους αιώνες, και είναι πια στο χέρι των εφήβων του 1994 να προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στην κατάρα της πόλης τους, πριν είναι πολύ αργά.

Ο Janiak σε δήλωσή του ανέφερε:

“Γυρίσαμε και τις τρεις ταινίες του Fear Street μέσα σ’ ένα τρελό καλοκαίρι και είναι υπέροχο που το κοινό αποκτά τώρα την εμπειρία της ιστορίας με τον ίδιο τρόπο – το ένα μέρος πίσω από το άλλο, με μόνο μια εβδομάδα αναμονής. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω όλους στον κόσμο της Fear Street του 1994, του 1978 και του 1666!”

ενώ ο R.L. Stine πρόσθεσε:

“Θα είναι μια απόλαυση για τους λάτρεις της Fear Street, ενώ τους περιμένουν και μερικές μεγάλες εκπλήξεις! Οι αναγνώστες ξέρουν πως τα βιβλία έχουν σήμανση PG (επιθυμητή η γονική συναίνεση), όμως οι ταινίες έχουν σήμανση R (κατάλληλο για άνω των 17). Αυτό σημαίνει ακόμα μεγαλύτερες ανατριχίλες -και πολύ περισσότερο τρόμο! Έχω ήδη δει την επική τριλογία του Leigh Janiak που πρόκειται να προβληθεί τον Ιούλιο στο Netflix, και μπορώ να σας πω πως οι τρομάρες και οι ΚΡΑΥΓΕΣ είναι πέρα από όσα προσδοκούσα. Είναι σκέτη απόλαυση να βλέπω του τρόμους του Shadyside να ζωντανεύουν!”

Στα ελληνικά, τα βιβλία της σειράς Οδός Τρόμου είχαν κυκλοφορήσει το 1998 από τις εκδόσεις Modern Times.

Δείτε το trailer:

Η επίσημη αφίσα της τριλογίας:

Πηγή: bloody-disgusting.com

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά