Ο “Frankenstein” με τον Benedict Cumberbatch στο Youtube

by Nyctophilia

O “Frankenstein” με τους Benedict Cumberbatch και Jonny Lee Miller σε livestreaming

Jonny Lee Miller as the Creature and Benedict Cumberbatch as Victor Frankenstein in Frankenstein.
O Jonny Lee Miller ως το Τέρας και ο Benedict Cumberbatch ως Victor Frankenstein στην παράσταση Frankenstein.
(© Catherine Ashmore)

Και οι δύο εκδοχές της παράστασης, με τους πρωταγωνιστές να υποδύονται εναλλάξ τον ρόλο του τέρατος, θα ανέβουν στο επίσημο κανάλι του National Theatre στο Youtube.

Το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου θα δημοσιεύσει για μια ολόκληρη βδομάδα στο Youtube την παράσταση Frankenstein από τον σκηνοθέτη Danny Boyle, παραγωγής 2011, όπου πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch και Jonny Lee Miller

Οι δύο εκδοχές της παράστασης, με τους Cumberbatch και Miller να παίζουν εναλλάξ τους ρόλους του Victor Frankenstein και του Τέρατός του, θα μεταδοθούν στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου στις 21:00 ώρα Ελλάδος και θα είναι διαθέσιμες στο κοινό δωρεάν μέσω Youtube για μια ολόκληρη εβδομάδα. Το σενάριο, που είναι μεταφορά του μυθιστορήματος της Mary Shelley, είναι γραμμένο από τον Nick Dear.

Αμέσως μετά, ξεκινώντας στις 7 Μαΐου και για μια ολόκληρη εβδομάδα, το Εθνικό Θέατρο Λονδίνου θα αναρτήσει στο Youtube την παράσταση Antony & Cleopatra, με πρωταγωνιστές τους Ralph Fiennes και Sophie Okonedo, σε σκηνοθεσία Simon Godwin, παραγωγής 2018.

Πατήστε reminder και απολαύστε την παράσταση.

Πηγή: theatermania.com

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά