Παρουσίαση: “Ιστορίες Φαντασμάτων από την Ιαπωνία”

by Ιλέην Ρήγα

…All that you have been imagining was illusion – except the calling of the dead’.

Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση καταλήγει μία από τις πιο διάσημες ιστορίες φαντασμάτων του Λευκάδιου Χερν, που συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη νέα έκδοση με τίτλο “Ιστορίες Φαντασμάτων από την Ιαπωνία”, η οποία περιέχει υπερφυσικές ιστορίες από τρεις διαφορετικές συλλογές του Ελληνοϊρλανδού συγγραφέα – εκείνου που μύησε τους δυτικούς αναγνώστες στον παράξενο κόσμο των οπτασιών, των στοιχειών και των άλλων αλλόκοτων πλασμάτων της ιαπωνικής παράδοσης.. 

Με αφορμή τα γενέθλια του Λευκαδίτη συγγραφέα στις 27 Ιουνίου, οι εκδόσεις Ars Nocturna παρουσιάζουν την ανθολογία ”Ιστορίες Φαντασμάτων από την Ιαπωνία”, την Τρίτη 27 Ιουνίου, στις 8.00μμ, στο Cafe-πολυχώρο Αίτιον.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι συντελεστές του βιβλίου Μαρία Γιακανίκη, Αριστέα Λέκκα, Ανδρέας Μιχαηλίδης και Τέτη Σώλου.

https://www.facebook.com/events/1908446929420092

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά