Τι μας επιφυλάσσει η δέκατη σεζόν “American Horror Story”

by Μαρίνος Πολίτης

Σε αυτούς τους καιρούς έντονης κινηματογραφικής λειψυδρίας, η τηλεόραση μπορεί να επηρεάστηκε λιγότερο, αλλά κάποια πρότζεκτ που αναμέναμε, ή έχουμε συνηθίσει να αναμένουνε κάθε σεζόν αναβλήθηκαν. Για τους φανς του τρόμου σίγουρα ένα από αυτά ήταν ο 10ος κύκλος του “American Horror Story“. Μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει όλες οι σεζόν της, όμως κάθε χρόνο καταφέρνει να ξυπνά την περιέργεια για τη θεματική της νέας της σεζόν.

Μέχρι τώρα έχουμε ελάχιστα στοιχεία. Ο δημιουργός της σειράς όμως, Ryan Murphy, από τον Νοέμβρη και μετά θέλει να μας βάλει και πάλι στην αναζήτηση στοιχείων και υποθέσεων. Αρχές Νοέμβρη, δημοσίευσε ένα πόστερ για την σεζόν:

Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για γοργόνες. Φυσικά, όχι με την επικρατούσα από τη Disney εικόνα τους αλά Άριελ. Στους μύθους ανά τους αιώνες, οι γοργόνες, γνωστές περισσότερο ως Σειρήνες στην ελληνική μυθολογία, είναι πλάσματα που σαγηνεύουν περαστικούς ναυτικούς πριν τους κατασπαράξουν είτε με το τραγούδι είτε με την εμφάνισή τους. Σίγουρα πολύ ενδιαφέρον concept, αν και προσωπικά δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό το συμπέρασμα από το πόστερ. Πάντως η φήμη κυκλοφορεί παντού στο διαδίκτυο, οπότε ίσως κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω να έχει βάλει το λιθαράκι του.

Πρόσφατα, ο Ryan Murphy δημοσίευσε την οντισιόν ενός στρεβλωτή (άνθρωπος λάστιχο κοινώς), ονόματι Spencer Novich, ανακοινώνοντας παράλληλα την είσοδό του στο καστ. Τα συμπεράσματα δικά σας:

Αυτά που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι θα επανέλθουν οι περισσότεροι ηθοποιοί των προηγούμενων σεζόν, μεταξύ άλλων δηλαδή των σπουδαίων Sarah Paulson και Kathy Bates. Αναμένουμε…

Πηγή: bloody-disgusting.com

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά