Το manga “Hellsing” έρχεται στη μεγάλη οθόνη

by Μαρία Λιακάτου

Στον σεναριογράφο Derek Kolstad ανατέθηκε η live-action μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του γνωστού Ιαπωνικού μάνγκα δράσης και τρόμου Hellsing, σε συνεργασία με την Amazon Studios.

Ο Kolstad έχει στο ενεργητικό του την επιτυχημένη σειρά ταινιών John Wick, καθώς και πολυαναμενόμενους τίτλους στο franchise της Marvel, όπως το Falcon and the Winter Soldier. Ο ίδιος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το μελλοντικό αυτό πρότζεκτ, καθώς και την αγάπη του για το Ιαπωνικό μάνγκα του Kouta Hirano.

Kyle Robinson © 2007

Το μάνγκα προσφέρει μια διαφορετική οπτική στον χαρακτήρα του Dracula ως Alucard, που είναι πλέον ειδικός πράκτορας του Οργανισμού Hellsing υπό την ηγεσία της Integra Hellsing, απογόνου του Abraham Van Hellsing. Ο Alucard καλείται να βοηθήσει τον οργανισμό να προστατέψει την Αγγλία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο από βρικόλακες και άλλες υπερφυσικές απειλές. Το μάνγκα έχει ήδη μεταφερθεί στο παρελθόν σε δύο άνιμε, το Hellsing και το Hellsing Ultimate.

Δεν έχουμε για την ώρα κάποια τελική ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή: DEADLINE

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά