Τρέιλερ για τη σειρά “Midnight Mass” του Μάικ Φλάναγκαν

by Μαρίνος Πολίτης

Σας είχαμε προϊδεάσει ότι ο Μάικ Φλάναγκαν ετοιμάζει νέα σειρά τρόμου για το Netflix, μια ορίτζιναλ δημιουργία που ξεφεύγει από τις μεταφορές κλασσικών βιβλίων. Η νέα του σειρά ονομάζεται Midnight Mass και θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα από 24 Σεπτεμβρίου.

Το Midnight Mass διαδραματίζεται σε μια μικρή νησιωτική κοινότητα, η οποία συνταράσσεται από την επιστροφή ενός ατιμασμένου νεαρού άντρα (Zach Gilford) και την άφιξη ενός χαρισματικού ιερέα (Hamish Linklater). Όταν η εμφάνιση του Πάτερ Πωλ στο νησί Crockett συνοδεύεται από ανεξήγητα γεγονότα, κοινώς ‘θαύματα’, μια θρησκευτική έπαρση καταλαμβάνει την κοινότητα. Αλλά μήπως αυτά τα θαύματα έχουν ένα κόστος;

Η σειρά θα αποτελείται από επτά επεισόδια και θα συμμετάσχουν επίσης οι: Kate Siegel, Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Annarah Cymone, Annabeth Gish, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney, Samantha Sloyan, Henry Thomas, and Michael Trucco.

Μια ενδιαφέρουσα σημείωση για τους φανς του Φλάναγκαν: “Midnight Mass” λεγόταν το βιβλίο που είχε γράψει η πρωταγωνίστρια του Hush, κι εμφανίστηκε και στο Gerald’s Game.

Δείτε το τρέιλερ:

Poster Art για τη σειρά:

Πηγή: bloody-disgusting.com

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά