Νέα κυκλοφορία: “Malevolent” του Κυριάκου Α. Χριστοδούλου

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Χριστοδούλου Α. Κυριάκος
Τίτλος: Malevolent
Εκδόσεις: Λυκόφως
Σελίδες: 240
ISBN: 978-618-5429-39-3

Οπισθόφυλλο

Οκτώ σύγχρονες ιστορίες τρόμου και μυστηρίου περιλαμβάνει η συλλογή διηγημάτων του Κυριάκου Α. Χριστοδούλου “Malevolent”, με τον χαρακτηριστικό για το περιεχόμενό της υπότιτλο “εκεί που καραδοκούν οι κακόβουλοι”, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Πρόκειται για ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους που βρέθηκαν στο επίκεντρο μίας κοσμικής δίνης την οποία προκάλεσαν τέρατα και άλλοι άνθρωποι με σκοτεινές προθέσεις και κίνητρα. Όλες οι ιστορίες εκτυλίσσονται εκεί όπου η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία… Εκεί που ακόμα και το απόκοσμο ωχριά… Εκεί ζωντανεύουν οι χειρότεροι εφιάλτες. Γιατί η ζωή και οι άνθρωποι γύρω μας, γνωστοί και άγνωστοι, κρύβουν τρομακτικές εκπλήξεις.

Βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Κυριάκος Χριστοδούλου γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 1989 στη Λάρνακα. Σπούδασε Γεωλογία και Γεωπεριβάλλον στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δύο χρόνια αργότερα απέκτησε το μεταπτυχιακό του στη Μηχανική Περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ζει και εργάζεται στη Λάρνακα, σε εταιρεία που ασχολείται με περιβαλλοντικές και γεωλογικές μελέτες.
Έγραψε την πρώτη ιστορία του στα εννιά του χρόνια και από τότε κατάλαβε ότι η δημιουργική γραφή θα αποτελούσε έναν από τους πόθους και τα όνειρά του. Παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής μαθητεύοντας ανάμεσα σε άλλους και στην writing coach Μαρία Γούσιου. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί πιο εντατικά με τη συγκεκριμένη τέχνη.
Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Eerie: 33 ιστορίες σασπένς και μυστηρίου» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2020 από τον εκδοτικό οίκο Ευγνώμων.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά