Απεβίωσε η ηθοποιός του Game of Thrones, Diana Rigg

by Nyctophilia

Απεβίωσε η ηθοποιός Diana Rigg σε ηλικία 82 χρόνων, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης της στο BBC.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έφυγε ήρεμα σήμερα το πρωί. Ήταν σπίτι με την οικογένειά της, η οποία επιθυμεί να σεβαστούμε την ιδιωτικότητά της αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η Diana Rigg ήταν γνωστή για τον ρόλο της Emma Peel στη σειρά The Avengers, μεταξύ 1965 και 1968, καθώς επίσης και για τον ρόλο της γυναίκας του James Bond στην ταινία On Her Majesty’s Secret Service (1969).

Diana Rigg and George Lazenby in On Her Majesty's Secret Service. Credit: PA
Η Diana Rigg και ο George Lazenby στην ταινία On Her Majesty’s Secret Service. Credit: PA

Οι σύγχρονοι τηλεθεατές την ξέρουν από τον ρόλο της Olenna Tyrell στο Game of Thrones, τον οποίο ενσάρκωσε για πέντε χρόνια, από το 2013 μέχρι το 2017.

Η Rigg γνώρισε τη δόξα τη δεκαετία του 1960 με τη σειρά The Avengers, και αργότερα ενσάρκωσε ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια του james Bond, την Tracy Bond, τη μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε ο πράκτορας 007.

Όμως η Rigg, η οποία γεννήθηκε στο Doncaster το 1938, διασκέδασε ιδιαίτερα με τη συμμετοχή της στη σειρά φαντασίας του HBO, Game of Thrones. Σε παλιότερη συνέντευξή της στο BBC είχε εκμυστηρευτεί πως λάτρευε να παίζει κακούς χαρακτήρες, καθώς τους θεωρούσε πιο ενδιαφέροντες από τους καλούς.

Diana Rigg as Olenna Tyrell in Game of Thrones. Credit: HBO
Η Diana Rigg ως Olenna Tyrell στο Game of Thrones. Credit: HBO

Πηγή:ladbible.com

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά