Απεβίωσε ο θρυλικός Sid “Captain Spaulding” Haig

by Nyctophilia

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους στην ιστορία του κινηματογράφου του τρόμου, ο Sid Haig απεβίωσε στις 21 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 80 χρονών.

Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε η γυναίκα του μέσω του Instagram:

Έχοντας μια καριέρα που ξεκινά από τη δεκαετία του ’60 και με πάνω από 100 ρόλους στο ενεργητικό του, ο Sid Haig υποδύθηκε την πιο θρυλική μορφή που επινόησε ο Rob Zombie μέχρι σήμερα, τον κλόουν “Captain Spaulding” στο “Σπίτι με τα 1000 πτώματα” και στο “The Devil’s Rejects”.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε διακομιστεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας ύστερα από μια άσχημη πτώση, όμως μέχρι και πριν λίγο καιρό η αποθεραπεία έδειχνε να πηγαίνει καλά, όπως ενημέρωνε η γυναίκα του, Suzie . Όμως, δυστυχώς, κάτι συνέβη και τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Ο θάνατός του χτύπησε ξαφνικά, βυθίζοντας την οικογένειά του και τους θαυμαστές του στη θλίψη, καθώς ο Sid Haig χαρακτηριζόταν για την ευγένεια και την καλοσύνη με την οποία αντιμετώπιζε το κοινό του.

Δείτε επίσης:

Πηγή: ihorror.com

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά