Η Nia DaCosta σκηνοθετεί μια καινούρια οπτική στον θρύλο του Candyman

by Μαρία Λιακάτου

They will say that I have shed innocent blood. What’s blood for, if not for shedding?

Candyman (1992)

Ο αστικός θρύλος του Candyman, βασισμένος στο διήγημα του Clive Barker “The Forbidden”, παίρνει ξανά σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη. Η Nia DaCosta, σκηνοθέτης του Little Woods, αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει τη συνέχεια της κλασικής ταινίας τρόμου του 1992, και αποτελεί την τέταρτη προσθήκη στη σειρά ταινιών του δολοφόνου με τον γάντζο, σε σενάριο του Jordan Peele και με πρωταγωνιστές τους  Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett και Colman Domingo μαζί με τον Tony Todd και τη Vanessa Estelle Williams που ενσαρκώνουν πάλι τους ρόλους τους από την ταινία του 1992.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Πρόσφατα, η DaCosta έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser στο οποίο χρησιμοποιεί χάρτινες μαριονέτες για να απεικονίσει τον θρύλο του Candyman, κάνοντας παραλληλισμούς με την σημερινά περιστατικά βίας και ρατσισμού.

Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020.

Δείτε το teaser:

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά