Θέατρο: The Lighthouse

by Nyctophilia

The lighthouse είναι μια θεατρική παράσταση μυστηρίου και τρόμου, εμπνευσμένη από το ημιτελές ομώνυμο έργο του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα, πατέρα της σκοτεινής λογοτεχνίας Έντγκαρ Άλλαν Πόε. Στο έργο αυτό συμπεριλαμβάνονται αποσπάσματα από το πασίγνωστο κλασικό ποίημα: Annabel Lee καθώς και το Όνειρο μέσα σε όνειρο. Επίσης διακρίνεται ένα τμήμα της ζωής του ίδιου του ποιητή κατά την περίοδο της προσωρινής διαμονής του στο σπίτι της θείας του Μαρί Κλεμ όπου ερωτεύτηκε την κατά είκοσι χρόνια νεότερη του ξαδέρφη Βιρτζίνια. Δεσπόζει το πάθος του για το κρασί που αποτελεί την αφορμή για την εξέλιξη του μύθου μας.

Πρεμιέρα στο Deathdisco στις 28 Νοεμβρίου.

Ο Έντι βρίσκει μια γυναίκα μισολιπόθυμη που έχει υποστεί απώλεια μνήμης. Σε ένα άγνωστο όνειρο η γυναίκα ξυπνάει προφέροντας το όνομα Άνναμπελ, από το ποίημα Άνναμπελ Λι. Δημιουργείται η εντύπωση πως αυτό το όνομα της ανήκει. Ο Έντι και η Άνναμπελ ζουν οι δυο τους μέσα σε ένα φάρο πάνω στον Ατλαντικό ωκεανό αυτή είναι η πρώτη εικόνα που έχουμε για τους ήρωες. Μέχρι τη στιγμή που η αμνησία αρχίζει να υποχωρεί και να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της μνήμης. Ανάμεσα στο ζευγάρι εμφανίζεται ένα τρίτο πρόσωπο που ανατρέπει τα πάντα. Ένας μυστήριος φόνος που περιπλέκει την κατάσταση.

Ημέρες παραστάσεων:
Κάθε Τετάρτη από τις 28/11 για τέσσερις μόνο παραστάσεις.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά