Λέσχη Ανάγνωσης Μυστηρίου & Φανταστικού

by Nyctophilia

Μετά την επιτυχημένη πορεία των Λεσχών Ποίησης, Κλασικής Λογοτεχνίας και Σύγχρονης Λογοτεχνίας, το Βιβλιοπωλείο ΑΡΧΕΤΥΠΟ εγκαινιάζει μια νέα ομάδα ανάγνωσης, άκρως ατμοσφαιρική και παράξενη.

Η πρώτη Λέσχη Λογοτεχνίας αποκλειστικά αφιερωμένη στο Horror, το Fantasy, το Sci-fi και το απόκρυφο ή το μεταφυσικό, είναι γεγονός! Μια φορά το μήνα -ώρες βραδινές- συγκεντρωνόμαστε στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου και συζητάμε για το έργο που όλοι μαζί επιλέξαμε την προηγούμενη φορά.

Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, διάλογο, ασκήσεις επί χάρτου και ανταλλαγή επιχειρημάτων, αναλύουμε την πλοκή, την υπόθεση και τα θέματα που θίγονται στην ιστορία που διαβάσαμε, ενώ στο τέλος επιλέγουμε εκείνη του επόμενου μήνα.

Η συμμετοχή στη Λέσχη είναι δωρεάν και μοναδική δέσμευση για τα μέλη, να προμηθεύονται εγκαίρως το βιβλίο που επιλέγεται κάθε μήνα από όλη την ομάδα. Συντονίζει ο Χρήστος Ελμάζης.

➻ Πρώτη συνάντηση γνωριμίας, αυτή την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, στις 8:30 το βράδυ. Ξεκινάμε!

Βρείτε το event και στο Facebook.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά