Λογοτεχνία του Φανταστικού | Open

by Nyctophilia

Κάθε συγγραφέας του φανταστικού βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη περιπέτεια.

Το εργαστήρι λογοτεχνίας του φανταστικού στοχεύει να δώσει εξειδικευμένες γνώσεις και εργαλεία σε όσους ενδιαφέρονται να γράψουν φαντασία, επιστημονική φαντασία, τρόμο, μαγικό ρεαλισμό, αλλά και κάθε είδος που ανήκει στην ευρύτερη λογοτεχνική ομπρέλα του φανταστικού.

Ολοκληρώνοντας το εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν τα εργαλεία να στήσουν, να δουλέψουν και να ολοκληρώσουν ένα έργο της λογοτεχνίας του φανταστικού (μυθιστόρημα, διήγημα, μικρομυθοπλασία). Στη διάρκεια των συναντήσεων θα συζητηθούν θέματα επιμέλειας αλλά και προώθησης του έργου έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να ξέρουν να κινηθούν στο εκδοτικό πεδίο της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εισηγήτρια: Βάγια Ψευτάκη

Λεπτομέρειες & δηλώσεις συμμετοχής: https://bit.ly/2GVMlEv
Κήπος Σεμινάρια
Ορφανίδου 6 // 2313078962
info@kipos-seminaria.gr

Βρείτε το event και στο Facebook.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά