Νέα κυκλοφορία: “Άπαντα, Τόμος Γ’” του H. P. Lovecraft

by Nyctophilia

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: H.P. LOVECRAFT
ISBN: 978-960-436-610-1
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΟΞΥ
ΣΕΛΙΔΕΣ: 128
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 25/11/2019
ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο τρίτος τόμος των Απάντων του αξεπέραστου άρχοντα του τρόμου. Προλογίζει ο S.T. Joshi

Το χρώμα από το διάστημα, Ντάγκον και Η μετάβαση του Χουάν Ρομέρο – τα τρία διηγήματα αρχέγονου τρόμου και «κοσμικής» ανατριχίλας στον τρίτο τόμο των Απάντων του θρυλικού συγγραφέα Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ.

Τον τόμο προλογίζει ο S.T. Joshi, βιογράφος του Λάβκραφτ (I am Providence: The life and times of H.P. Lovecraft) κι ένας από τους εγκυρότερους σύγχρονους μελετητές του έργου του.

Ο Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1890 στο Πρόβιντενς του Ρόουντ Άιλαντ. Εσωστρεφής, φιλάσθενος και λάτρης της λογοτεχνίας –αλλά και της αστρονομίας– από πολύ νεαρή ηλικία, ο Λάβκραφτ πέρασε μεγάλες περιόδους της ζωής του απομονωμένος από τον έξω κόσμο. Κάποτε είπε πως «όλες οι ιστορίες μου βασίζονται στη θεμελιώδη υπόθεση πως οι κοινοί ανθρώπινοι νόμοι και τα ανθρώπινα συναισθήματα δεν έχουν καμιά ισχύ και σημασία στο σύμπαν». Από τις εκδόσεις Οξύ κυκλοφορεί ήδη ο 1ος και ο 2ος τόμος της σειράς.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά