Νέα κυκλοφορία: “Έντγκαρ Χέβενσκαρ, Η εκδίκηση” του Σπύρου Παπαλέξη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Εκδότης: Εκδόσεις Παράξενος Ελκυστής
Κατηγορία: Μυθιστόρημα
Σελίδες: 516
ISBN: 978-618-85108-2-1
Χρόνος έκδοσης: 2021

Οπισθόφυλλο

Στο τρίτο μέρος της τριλογίας το βασίλειο της Σελίρια μοιάζει να γυρίζει σελίδα. Μετά την επιτυχία της Επανάστασης, στους δίδυμους θρόνους κάθονται ο Ρον ντε Παϊάρ κι η Έλεανορ Άντερμουν. Το νέο καθεστώς φαίνεται να πατάει γερά στα πόδια του… είναι όμως έτσι;

Ο πάλαντιν του Φερίν, Έντγκαρ Χέβενσκαρ, βασιλικός φρουρός πλέον, βασανίζεται από τρομερές αμφιβολίες κι υποψίες, που πρόκειται να επαληθευτούν με τον χειρότερο τρόπο. Όταν ο εσωτερικός εχθρός και το σχέδιό του αποκαλυφθούν, τίποτα μα τίποτα δε θα μείνει το ίδιο. Ούτε καν αυτός.

«Έχοντας μόλις ξυπνήσει από ύπνο βαθύ, ο κόμης Ράθμορ έφτασε στην κεντρική σάλα. Μόλις είδε τον βρεγμένο Έντγκαρ να κάθεται στη θέση του –στη δική του θέση– πήγε να βάλει τις φωνές, όταν όμως παρατήρησε το κεραυνοβόλο βλέμμα του, κατάλαβε πως μάλλον αυτός θα έπρεπε να απολογηθεί».

Βιογραφικό

Ο Σπύρος Παπαλέξης είναι δικηγόρος και ζει στο Χαλάνδρι μαζί με τη γυναίκα του, τη Μαργιάννα, και τον Δημήτρη, τον μικρό τους γιο. Αρέσκεται στα ταξίδια (παντός είδους) και προσπαθεί να ζει περισσότερες ζωές απ’ όσες δικαιούται. Για τον λόγο αυτόν, διαβάζει βιβλία, γράφει όπου και όποτε μπορεί, και ασχολείται ενεργά με την ηθοποιία και το θέατρο. Αν κι έχει συγγράψει κατά καιρούς αρκετά μυθιστορήματα, διηγήματα, θεατρικά έργα, ποιήματα και στίχους τραγουδιών, η τριλογία του “Έντγκαρ Χέβενσκαρ” που κλείνει με το παρόν βιβλίο, αποτελεί την πρώτη του εκδοτική απόπειρα.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά