

Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα από τις εκδόσεις Λυκόφως, με τη συμμετοχή του Graham Masterton, αποτελεί η έκδοση της συλλογής διηγημάτων με τον γενικό τίτλο «Βρόχος».
Η παρουσίαση της συλλογής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στις 18.00, στο Polis Art Café (Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα).
Η συλλογή περιλαμβάνει επτά διηγήματα, τα οποία έχουν γράψει επτά γυναίκες και επτά άντρες συγγραφείς ανά ζευγάρια. Αναλυτικά, συνεργάστηκαν ο Graham Masterton με την Dawn Gohram Harris (που συστήνεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό), ο Γιώργος Δάμτσιος με τη Γεωργία Καλαμαρά, ο Δημήτρης Δελαρούδης με την Αγνή Σιούλα, ο Μάριος Δημητριάδης με την Κατερίνα Θεοδώρου, ο Γιώργος Γιαλούρης με τη Francine Queen (Φράνση Παπουτσάκη), ο Γιώργος Γιώτσας με τη Melissa Harlloween (Μαρία Ροδοπούλου), ο Βασίλης Κρουστάλης με τη Μαρία Α. Γεωργοπούλου.
Αποτέλεσμα, επτά διηγήματα πιο σκοτεινά και από το σκοτάδι:
Όταν ζωντανεύει η ζώνη ενός νεκρού;
Ποιος μιλάει σε τηλεφωνική συσκευή εκτός σύνδεσης;
Τι συμβαίνει στα τέλη του Νοέμβρη;
Τι κρύβεται στις υπόγειες στοές της Φλάνδρας;
Πόσα απόκοσμα μυστικά κρύβουν τα Κύθηρα;
Πού οδηγούν έναν συγγραφέα οι διαστροφές του;
Τι συμβαίνει όταν ευθυγραμμίζονται οι τρεις δορυφόροι του Αρκάν;