Νέα κυκλοφορία: “Ζωώδες Ένστικτο” του Μιχάλη Δαγκλή

by Nyctophilia

Τίτλος: Ζωώδες Ένστικτο, 3 αιματοβαμμένες ιστορίες
Συγγραφέας: Μιχάλης Δαγκλής
Εκδόσεις: Bookoo
Hμ. έκδοσης: 13 / 7 / 2020
ISBN: 978-618-00-1942-1
Σελίδες: 232

Οπισθόφυλλο

Ο Μπιλ και ο Άλεξ είναι δυο πιστοί στρατιώτες, οι καλύτεροι που έχουν να επιδείξουν οι ΗΠΑ. Η τελευταία τους αποστολή τους οδηγεί στην Ρουμανία, όπου σε συνεργασία με μια ομάδα της CIA παραλαμβάνουν ένα μυστηριώδες ‘πακέτο’, με σκοπό να το μεταφέρουν αεροπορικώς στην Αμερική. Στα στενά όρια του αεροσκάφους θα έρθουν αντιμέτωποι με τον εφιάλτη.

Μια γάτα που ζει σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, βλέπει τα παιδιά της να απάγονται από δυο επικίνδυνους ανθρώπους. Αποφασισμένη να τα πάρει πίσω θα μπλεχτεί σε μια αιματηρή καταδίωξη.

Δυο μικρά αδέρφια στέλνονται στο χωριό για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τον παππού και τη γιαγιά. Την ζεστή ατμόσφαιρα των γιορτών στο χωριό διαδέχεται μια φολκλόρ ιστορία η οποία παίρνει σάρκα και οστά, έπειτα από μια επίσκεψη των παιδιών στο γειτονικό δάσος.

Ο Μιχάλης Δαγκλής γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1980. Κατάγεται από τον Γαλατά Τροιζηνίας, μα μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Η αγάπη του για το βιβλίο αλλά και την λογοτεχνία τρόμου ξεκίνησε από νωρίς. Αναζητά διαρκώς την ιστορία εκείνη που θα τον προκαλέσει ή θα τον τρομάξει περισσότερο. Έχει γράψει δυο μικρές ιστορίες φαντασίας και τρόμου, οι οποίες κέρδισαν σε διαγωνισμό και εκδόθηκαν σε συλλογικό έργο. Η μία είναι το “Εννιά Λεπτά” και περιλήφθηκε το 2009 στο βιβλίο με τον τίτλο Αποκάλυψη από τις εκδόσεις Ανατολικός. Η άλλη είναι το “Μορμολύκειο”και περιλήφθηκε το 2016 στο βιβλίο με τον τίτλο Οι Κόρες της Νύχτας από τις εκδόσεις Nightread. Κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο “Αγαλήνευτα Βάθη” μια συλλογή ιστοριών τρόμου από τις εκδόσεις Ωκεανίδα, ενώ σύντομα κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο “Η Τελευταία Νύχτα της Αδέρας” από τις εκδόσεις Υδροπλάνο. Άλλη μεγάλη του αγάπη είναι ο κινηματογράφος. Οι ταινίες φαντασίας και τρόμου της δεκαετίας του ’80 είναι αυτές που έχουν επηρρεάσει περισσότερο το συγγραφικό του έργο, ενώ κατά καιρούς αρθρογραφεί σε διάφορα κινηματογραφικά sites.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά