Νέα κυκλοφορία: “Η Γη των Αμόλυντων” του Ευάγγελου Ιωσηφίδη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ευάγγελος Ιωσηφίδης
ΕΚΔΟΤΗΣ: Εκδόσεις Παράξενος Ελκυστής
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ: 460
ISBN 978-618-85108-0-7

Περίληψη

Οι καιροί είναι ζοφεροί και τρεις έφηβοι φίλοι νιώθουν παγιδευμένοι στην τελματωμένη ζωή του χωριού τους, που μαστίζεται από μια μυστήρια και θανατηφόρα αρρώστια. Οι ζωές τους θα αλλάξουν ριζικά, όμως, όταν μια μάγισσα επισκεφτεί το χωριό. Οι τρεις φίλοι, μαγεμένοι από τις ικανότητες της, αποφασίζουν να την ακολουθήσουν στον άγνωστο έξω κόσμο, μακριά από όσα ήξεραν, σε μια γη γεμάτη θαύματα. Μια γη όπου κυριαρχεί η μαγεία, η περιπέτεια και ο κίνδυνος, όμοιος με τον όποιον δεν έχουν ξαναδεί. Ελάτε μαζί τους στο ταξίδι τους αυτό. Καλώς ήρθατε στη Γη των Αμόλυντων!

Από τις 2 Νοεμβρίου και για 10 μέρες έχετε την ευκαιρία να παραγγείλετε το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Ιωσηφίδη και να το παραλάβετε υπογραμμένο από τον συγγραφέα στην προνομιακή τιμή των 14 ευρώ πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά