Νέα κυκλοφορία: “Η Φρίκη στους Λόφους, και άλλα λαβκραφτικά διηγήματα” του Frank Belknap Long

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Frank Belknap Long
Εκδόσεις: Η Άγνωστη Καντάθ
Σελίδες: 234
ISBN 978-960-8112-42-1

Οπισθόφυλλο

Τρία διηγήματα και μια νουβέλα του Frank Belknap Long. Ανακαλύψτε τη σημαντική συνεισφορά στη μυθολογία Κθούλου από έναν από τους θεμελιωτές του κοσμικού τρόμου, και στενό φίλο του ίδιου του Λάβκραφτ!

Ο Φρανκ Μπέλκναπ Λονγκ υπήρξε ένας από τους πατέρες του λογοτεχνικού ιδιώματος που αποκαλούμε Κοσμικό Τρόμο. Στενός φίλος του Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ, υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή τη λογοτεχνία του φανταστικού, αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο και πολύμορφο συγγραφικό έργο. Στην παρούσα συλλογή, περιλαμβάνονται τα σπουδαιότερα διηγήματά του με αναφορές στη Μυθολογία Κθούλου.

«Ο Μέγας Τσόγκναρ είναι ένας τρομερός θεός, χωρίς το παραμικρό ανθρωπομορφικό χαρακτηριστικό, μια καθαρή κοσμική δύναμη. Συγγενεύει με τα πύρινα νεφελώματα και την αρχέγονη λάσπη, και πριν ενσαρκωθεί μέσα στο Χρόνο, περιέκλειε μέσα του το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Τίποτα δεν υπήρξε ποτέ και τίποτα δε θα υπάρξει, όμως όλα τα πράγματα υπάρχουν. Και ο Τσόγκναρ Φογκν ήταν κάποτε το σύνολο των υπαρχόντων πραγμάτων»

Η Φρίκη στους Λόφους

Περιέχονται:

Τα Λαγωνικά του Τίνταλος
Οι Αδηφάγοι του Διαστήματος
Η Πύλη προς την Αιωνιότητα
Η Φρίκη στους Λόφους

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά