Νέα κυκλοφορία: “Λευκή Πανώλη” του Frank Herbert

by Nyctophilia

Πληροφορίες

ΕΚΔΟΤΗΣ: ΟΞΥ
ISBN 978-960-436-809-9
ΣΕΛΙΔΕΣ: 704
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: WHITE PLAGUE
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΜΑΪΟΣ 2021
ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ

Οπισθόφυλλο

Βία, αναρχία και βιοτρομοκρατία σε ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα από τον δημιουργό του Dune, Frank Herbert

Η Εκδόσεις Οξύ με μεγάλη χαρά παρουσιάζουν στο αναγνωστικό κοινό, για πρώτη φορά στα ελληνικά, το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας Η Λευκή Πανώλη, από τον μετρ του είδους Φρανκ Χέρμπερτ.

Θα μπορούσε η τυφλή εκδίκηση ενός και μόνο ανθρώπου να απειλήσει όλο το ανθρώπινο είδος; Πώς θα ήταν η ζωή σε έναν κόσμο με ελάχιστες γυναίκες;

ΛΕΥΚΗ ΠΑΝΩΛΗ

Όταν ο μοριακός βιολόγος Τζον Ρο Ο’Νιλ χάνει τη γυναίκα και τα παιδιά του σε μια τρομοκρατική επίθεση, αποφασίζει να δώσει στην οργή του πλανητικές διαστάσεις: κατασκευάζει έναν εξελιγμένο ιό που αποδεικνύεται φονικός για όλα τα θηλυκά έμβια όντα.

Ένα θρίλερ βιοηθικής με καταιγιστική πλοκή, γραμμένο από τον μετρ της επιστημονικής φαντασίας Φρανκ Χέρμπερτ.

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ.

Βιογραφία συγγραφέα:

Ο Φρανκ Χέρμπερτ (1920-1986) είναι ένας από τους κορυφαίους αμερικανούς συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας. Το έργο του Ντιούν γνώρισε αμέτρητες εκδόσεις και μεταφράσεις σε όλον τον κόσμο και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον David Lynch. Στα έργα του έχει αναδείξει την οικολογική ευαισθησία, την ανησυχία για την ανεξέλεγκτη εξουσία των ελίτ και υπήρξε πολέμιος της ψυχιατρικοποίησης των αποκλινουσών συμπεριφορών.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά