Νέα κυκλοφορία: “ΜΟΤΕΛ 430-71 | Βιβλίο 2ο – Νεκρόπολη” του Παντελή Μαυρομμάτη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Παντελής Μαυρομμάτης
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή
Σελίδες: 432
ISBN 978-960-626-445-0

Διαθέσιμο από Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Οπισθόφυλλο

Οι µέρες στην εξορία του κόσµου περνάνε. Όχι όµως και οι νύχτες. Το παρανοϊκό πεπρωµένο του νεαρού πρωταγωνιστή δείχνει προς το παρόν να έχει ξεθυµάνει, όσο ο ίδιος προσπαθεί να µαζέψει τα συντρίµµια του.

Κάποτε ο µικρός νόµιζε πως είχε ζωή. Εκεί, στο παλαιοπωλείο του τρόµου. Δεν ήξερε ακόµα. Μέχρι που µπήκε στο µοτέλ και ο αδίστακτος άνεµος της µοίρας άρχισε να τον παρασέρνει ολοένα και πιο κοντά στην Κόλαση.

Μόνο που, τελικά, το µεγάλο λάθος δεν ήταν δικό του. Όλα συνέβησαν πολύ προτού γεννηθεί. Σε ένα ορυχείο. Στα νότια παράλια της Περσίας, τον 6ο π.Χ. αιώνα. Εκεί, που η φρίκη και η αηδία ξεπερνούν σε νοσηρότητα ακόµα και τα πιο δυσοίωνα παραστρατήµατα της κοσµογονίας. Εκεί, που τα µυστικά έπρεπε να παραµείνουν για πάντα θαµµένα.

Το κακό δεν αποκόπηκε από την αρχή του…

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Παντελής Μαυροµµάτης γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Πάτρα, όπου και εξακολουθεί να διαµένει. Λατρεύει τους συγγραφείς του φανταστικού της παλιάς σχολής, όπως τους αποκαλεί, έχοντας ως ίνδαλµά του τον H.P. Lovecraft. Είναι φανατικός οπαδός της heavy metal και δεν ζει χωρίς τις συναυλίες. Αγαπάει να ασχολείται καθηµερινά µε τη βιβλιοθήκη του, την οποία εκτός των άλλων κοσµούν διάφορες µινιατούρες του Κθούλου. Αρθρογραφεί για τέταρτη χρονιά στο site «Θεµατοφύλακες Λόγω Τεχνών», ενώ δύο διηγήµατά του έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισµούς και κυκλοφορούν ήδη σε ανθολογίες. Η «Νεκρόπολη» είναι το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας «ΜΟΤΕΛ 430-71».

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά