Νέα κυκλοφορία: “Ο Βουβός Δαίμων και άλλες ιστορίες”

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Εκδότης: Ars Nocturna
ISBN: 978-618-5032-40-1
Συγγραφέας: Camillo Boito, Iginio Ugo Tarchetti
Μετάφραση: Άννα Γρίβα
118 σελ.

Οπισθόφυλλο

Ονειρικές, εκκεντρικές αφηγήσεις δύο χαρακτηριστικών Ιταλών συγγραφέων του 19ου αιώνα, εμποτισμένες από τα θέματα της εμμονής, της αμαρτίας, του έρωτα και του θανάτου. Παράξενες ιστορίες που ισορροπούν ανάμεσα στην υπερφυσική γοτθική παράδοση και τον αισθητισμό.Ο Camillo Boito και ο Iginio Ugo Tarchetti, τέκνα του κινήματος της Scapigliatura, που διακρινόταν από αντικομφορμισμό, καταφυγή στη φαντασία και το μακάβριο νοσηρό στοιχείο, αποδίδουν με μοναδική πένα πορτραίτα φασματικών και πραγματικών ανδρών και γυναικών, σε μια απόπειρα βαθύτερης ενατένισης του ανθρώπινου ψυχισμού.

Aπό τις Εκδόσεις Ars Nocturna η συλλογή διηγημάτων Ο ΒΟΥΒΟΣ ΔΑΙΜΩΝ & ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ των Camillo Boito και Iginio Ugo Tarchetti, σε εισαγωγή και μετάφραση Άννας Γρίβα. Πρόκειται για τον τίτλο που εγκαινιάζει τη νέα σειρά Les Décadents.

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά