Νέα κυκλοφορία: “Το άβατο – Η ματωμένη γη” του Αλέξανδρου Καψοκόλη

by Nyctophilia

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Καψοκόλης
Εξώφυλλο: Daniel Jensen (Unsplash.com)
Χρονολογία: Νοέμβριος 2020
Σελίδες: 334
ISBN 978-960-638-186-7

Οπισθόφυλλο

20…. μ.Χ. Οι εννιά ηγέτες των ισχυρότερων κρατών του κόσμου καλούνται να λύσουν το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του πλανήτη. Η απόφαση που παίρνουν, άθελά τους οδηγεί την ανθρωπότητα στο τέλος της. Αυτοί οι λίγοι που επέζησαν παραμένουν κλεισμένοι σε μια βάση, το «Άβατο» και προσπαθούν όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά και να μάθουν γιατί οδηγήθηκαν εκεί, στο Τέλος τους. Εκτός από το άγνωστο, μια νέα απειλή εμφανίζεται, ένα νέο είδος που θέλει να κυριαρχήσει στη Γη. Τους φωνάζουν Σκοτεινούς και ήρθαν για να μείνουν και όχι για να συνυπάρξουν.

Βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Καψοκόλης γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Καστέλλα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την υδατοσφαίριση. Διακρίθηκε τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Το 2005 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, ενώ το 2020 έλαβε τον τίτλο του διδάκτορα. Από το 2018 εργάζεται ως χειρουργός οφθαλμίατρος στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Το Άβατο: Η ματωμένη γη αποτελεί το πρώτο του μυθιστόρημα.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά