Οι τάσεις στην αστυνομική λογοτεχνία: Ο λόγος στους μεταφραστές

by Ιλέην Ρήγα

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο – Ekdoseis Metaixmio, στο πλαίσιο ολοήμερου αφιερώματος στην αστυνομική λογοτεχνία, προσκαλούν τους λάτρεις του αστυνομικού σε μια συζήτηση για τις τάσεις στην αστυνομική λογοτεχνία από τους μεταφραστές κορυφαίων συγγραφέων του είδους.

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016, στις 4 μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), οι μεταφραστές Αγγελική Βασιλάκου, Demetra Dotsi, Auguste Corteau και Vasia Tzanakari μας μιλούν για τις τάσεις και τις σχολές του αστυνομικού και το πώς αντιμετωπίζουν οι ίδιοι τις προκλήσεις του είδους.

Από την Alicia Giménez Bartlett, τη σημαντικότερη συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ισπανία, και τον πολυβραβευμένο και πολυμεταφρασμένο Ιταλό Massimo Carlotto – pagina ufficiale, μέχρι την ανερχόμενη δύναμη από την Ιρλανδία Tana French, τον Βρετανό Tony Parsons και την πρωτοεμφανιζόμενη συμπατριώτισσά του Kate Hamer – Author, έως τον Αμερικανό μπεστσελερίστα Harlan Coben, χαρτογραφούμε το τοπίο του αστυνομικού και συζητάμε για τις σύγχρονες τάσεις.

Εκείνη την ημέρα θα ισχύουν μοναδικές προσφορές, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε κλήρωση με πλούσια δώρα.

Δείτε λεπτομέρειες καθώς και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της ημέρας εδώ:
http://www.metaixmio.gr/news/106163-neo-astinomiko-giortazei-polichoro.aspx

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά