Ο νέος κύκλος του AHS θα ‘ναι ένα Murder House/Coven Crossover

by Nyctophilia

Μέσα από ένα tweet, ο Ryan Murphy, συμπαραγωγός του American Horror Story, αποκάλυψε το επίσημο θέμα του όγδοου κύκλου. Πρόκειται για crossover μεταξύ της πρώτης σεζόν, Murder House, και της τρίτης σεζόν, Coven!
Αν και αρχικά τον Γενάρη είχε πει πως το crossover θα πραγματοποιούνταν στον ένατο κύκλο, στις 14 Ιουνίου αποκάλυψε την μεγάλη έκπληξη στους fans της σειράς: το crossover θα γίνει φέτος!

Ορίστε και το εν λόγω tweet:

Η πρώτη σεζόν του AHS αφορούσε μια οικογένεια που μετακόμησε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι όπου κατοικούσαν πολλά φαντάσματα με διαφορετικές ιστορίες, ενώ η τρίτη σεζόν επικεντρώθηκε σε μια ομάδα μαγισσών της Νέας Ορλεάνης. Ο Murphy αποκάλυψε στο EW πριν από αρκετές εβδομάδες ότι θα εμφανιστούν πολλά γνωστά πρόσωπα:

“You will see so many fan favorites return that you’ll feel like it’s The Love Boat.” “It’s a very high concept. It’s a season unlike anything we’ve done because there’s a big hook to it. There’s a huge thing that happens in episode 5.”

 

Αν ενθουσιαστήκατε και ‘σεις όσο εμείς με την προοπτική του crossover, πείτε μας στα σχόλια πώς φαντάζεστε την νέα πλοκή! Ο όγδοος κύκλος αναμένεται να προβληθεί κοντά στο Halloween, ενώ οι παλιότεροι είναι διαθέσιμοι στο netflix για όσους θέλουν να φρεσκάρουν την μνήμη τους!

Πηγή: ihorror.com

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά