Ο Neil Gaiman διαβάζει το παραμύθι του Dickens “A Christmas Carol”

by Nyctophilia

Γνωρίζατε ότι ο Charles Dickens έγγραψε το παραμύθι “A Christmas Carol” αρχικά σε πέντε συνέχειες, με μόνο ένα αντίτυπο αυτής της πρώτης έκδοσης να υπάρχει; Φυλάσσεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης και θεωρείται ως “προσχέδιο” της τελικής μορφής και είναι αυτό που χρησιμοποιείται για αναγνώσεις στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η βιβλιοθήκη, όπου και διαβάζεται η διάσημη ιστορία του τσιγκούνη Scrooge, ο οποίος μαθαίνει για τα μεγάλα λάθη της ζωής του μέσω των επισκέψεων τριών φαντασμάτων τη βραδιά των Χριστουγέννων.

Αυτό το podcast του “A Christmas Carol” σε αφήγηση Neil Gaiman κατά τη διάρκεια μια εκδήλωσης στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης αναδεικνύει το εξαιρετικό συγγραφικό ταλέντο του Dickens και την υπέροχη φωνή του Gaiman. Καθίστε αναπαυτικά, παρέα με ένα ποτήρι Eggnog ή ζεστό κρασί και απολαύστε αυτή την μοναδική ανάγνωση μιας από τις καλύτερες ιστορίες Χριστουγέννων που γράφτηκαν ποτέ.

Η εισαγωγή στην αρχή είναι αρκετά μεγάλη, όμως αξίζει τον κόπο και την ακρόαση!

Πηγή: forreadingaddicts.co.uk

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά