Παρουσίαση: “Ερεβώδης Λειμώνας” του Γιώργου Μπελαούρη

by Ιλέην Ρήγα

Οι εκδόσεις RISING STAR και ο συγγραφέας Γιώργος Μπελαούρης, σας προσκαλούν το Σάββατο 24/06 στις 20:00 στο βιβλιοκαφέ Έναστρον στη οδό Σόλωνος 101 στην Αθήνα, στην παρουσίαση της νέας ανθολογίας διηγημάτων με τίτλο “Ερεβώδης Λειμώνας”!

Ο ‘’Ερεβώδης Λειμώνας’’ αποτελεί την πρώτη προσωπική έκδοση του Γιώργου Μπελαούρη. Οι ιστορίες που περιέχει έχουν κάθε μια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ως είδος κυμαίνονται από τον καθαρό τρόμο και τις περιπέτειες μυστηρίου μέχρι αυτό της δυστοπικής επιστημονικής φαντασίας και διηγήματα κοινωνικού χαρακτήρα! Όλες όμως χαρακτηρίζονται από μια ατμόσφαιρα που μεταβάλλεται και παίζει ανάμεσα στο γοτθικό και το νουάρ – Όλες κρύβουν μέσα τους έναν σκοτεινό και άγνωστο λειμώνα – έναν Ερεβώδη Λειμώνα!

Πρόκειται για μια συλλογή που περιέχει τα 15 πιο αναγνωσμένα κείμενα του μπλογκ ‘’Ροδοπέταλα, αίμα και στάχτη’’, στο οποίο ο Γιώργος Μπελαούρης αναρτούσε ακατάπαυστα για δύο συναπτά έτη. Βελτιωμένα, διορθωμένα, δυνατότερα, είναι εδώ για να τιμήσουν τους παλιούς αναγνώστες τους που τα αγάπησαν και έτοιμα να παρουσιαστούν σε νέους συνταξιδιώτες που διαβαίνουν τα μονοπάτια της λογοτεχνίας.

Κατά την παρουσίαση, θα διαβαστούν αποσπάσματα από τον συγγραφέα Βαγγέλη Ραπτόπουλο και θα μιλήσει για την ανθολογία η συγγραφέας Πασχαλία Τραυλού.

https://www.facebook.com/events/143121972918472

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά