Συνάντηση γνωριμίας εργαστηρίων γραφής

by Ιλέην Ρήγα

Ο «Κήπος Σεμινάρια» σας προσκαλεί σε μια ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας με τα Εργαστήρια Γραφής του.

Έχοντας δώσει ιδιαίτερη σημασία στη Γραφή και τη Δημιουργία, ο Κήπος Σεμινάρια προσφέρει σήμερα το πληρέστερο πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής στην Θεσσαλονίκη, με εργαστήρια που συντονίζονται αποκλειστικά από απόφοιτος και τελειόφοιτους σχετικών Πανεπιστημιακών Σπουδών.

Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, από τις 12:00 μέχρι τις 20:00, σε μια ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας, όπου όλοι οι συντονιστές των Εργαστηρίων Γραφής μας θα βρίσκονται στον καινούριο μας χώρο (Ορφανίδου 6) για να κουβεντιάσουν μαζί σας, να σας παρουσιάσουν το πρόγραμμα, το περιεχόμενο και τους σκοπούς του κάθε εργαστηρίου και να σας βάλουν σε ιστορίες.

Στον Κήπο λειτουργούν τα εξής Εργαστήρια Γραφής: Πεζογραφίας, Ποίησης, Αστυνομικής Λογοτεχνίας, Ταξιδιωτικής Αφήγησης, Λογοτεχνίας του Φανταστικού (fantasy, sci-fi, horror), Κινηματογραφικού Σεναρίου, Ερωτικής Λογοτεχνίας, Δημιουργικής Γραφής για παιδιά και εφήβους, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και ειδικό εργαστήριο, αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς, για την αξιοποίηση της Δημιουργικής Γραφής στο σχολείο.

Οι εισηγητές:
Γιάννης Αντάμης : Πεζογραφία #2 / Ταξιδιογραφία και δημιουργία ταξιδιωτικών οδηγών / Ερωτική λογοτεχνία

Πάνος Παπαπαναγιώτου : Πεζογραφία / Ποίηση

Δήμητρα Κατρανιά : Κινηματογραφικό σενάριο

Δημήτρης Γιολδάσης : Παιδικό- Εφηβικό τμήμα Δημιουργικής γραφής

Βάγια Ψευτάκη, Δήμητρα Νικολαΐδου : Φανταστική λογοτεχνία / Sci-fi / Horror.

Αλέξανδρος Ν. Μυροφορίδης : Αστυνομική λογοτεχνία

https://www.facebook.com/events/722794637886002/

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά