Τίτλοι τέλους για την “Sabrina” στο Netflix

by Nyctophilia

Η σειρά “The Chilling Adventures of Sabrina” θα ολοκληρωθεί τέλος του χρόνου στο Netflix με την προβολή του 4ου μέρους. Η ανακοίνωση έγινε την Τετάρτη το βράδυ από το Netflix και τον παραγωγό της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa.

Ο Aguirre-Sacasa ανέφερε πως:

Το να δουλέψω πάνω στο «Chilling Adventures of Sabrina» ήταν μεγάλη τιμή από την πρώτη μέρα. Η συνεργασία με το καστ, ξεκινώντας από την Kiernan ως την αγαπημένη έφηβη μάγισσα όλων, ήταν ευχάριστη εμπειρία. Είμαι πέρα από ευγνώμων για όλους τους συντελεστές, συγγραφείς, παραγωγούς, βοηθούς και όλους όσους χάρισαν τόση αγάπη σε αυτό το σκοτεινό όνειρο. Είμαι επίσης ευγνώμων στους συνεργάτες μας στα Netflix, Warner Bros., Berlanti Television και Archie Comics που μας επέτρεψαν να πούμε την ιστορία που θέλαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Ανυπομονούμε να δουν όλοι το Τέταρτο Μέρος”.

Διαβάστε επίσης:
Η Σαμπρίνα Σπέλμαν και το κορίτσι του 21ου αιώνα

Η τελευταία σεζόν υπόσχεται ένα τρομακτικό, σέξι και υπερφυσικό φινάλε – αλλά όχι πριν η Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) αποκαλύψει μερικούς ακόμα άσσους από το μανίκι της. Κατά τη διάρκεια των οκτώ επεισοδίων του τελικού μέρους, Eldritch Τρόμοι θα πέσουν στο Greendale. Οι μάγισσες θα πρέπει να πολεμήσει κάθε απόκοσμη απειλή μία προς μία (The Weird, The Returned and The Darkness, για να αναφέρουμε μερικές), που όλες οδηγούν στο Κενό (The Void), το οποίο είναι το Τέλος Όλων. Καθώς οι μάγισσες διεξάγουν πόλεμο, με τη βοήθεια του Fright Club, ο Nick (Gavin Leatherwood) αρχίζει σιγά σιγά να κατακτά ξανά την καρδιά της Sabrina, αλλά μπορεί να είναι πια πολύ αργά.

Η σειρά “The Chilling Adventures of Sabrina” δημιουργήθηκε αρχικά στο CW ως παρακλάδι της σειράς “Riverdale”, όμως μεταφέρθηκε στο Netflix το 2018.

Η ανακοίνωση του τερματισμού της σειράς έρχεται λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση πως και το δεύτερο spinoff του “Riverdale”, “Katy Keene”, ακυρώνεται μετά από μία μόλις σεζόν.

Διαβάστε επίσης:
5 Ξόρκια από τη σειρά «Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Sabrina»

Στο επίσημο κανάλι της σειράς στο Twitter ανέβηκαν και φωτογραφίες από το επερχόμενο φινάλε.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά