Το πρώτο teaser για τα “Βιβλία του Αίματος” του Hulu

by Nyctophilia

Μόλις σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα το Hulu το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη ταινία του βασιμένη στις ομότιτλες ανθολογίες του Clive Barker, “Τα βιβλία του αίματος”.

Η σκηνοθεσία είναι του Brannon Braga (“The Orville”) και εμπνέεται από τους 6 τόμους της ανθολογίας τρόμου του Clive Barker. O Braga και ο Adam Simonοι οποίοι έχουν ξανασυνεργαστεί στο “Salem“, έγραψαν το σενάριο με τη συμβολή του ίδιου του Barker, και από ό,τι αποκαλύπτει η σύνοψη που παρέχει το Δελτίο Τύπου, πρόκειται για ένα ταξίδι σ’ απαγορευμένα και αχαρτογράφητα μέρη όπου τρεις αφηγήσεις μπλέκονται μεταξύ τους στον χώρο και τον χρόνο.

Based on Clive Barker’s acclaimed and influential horror anthology BOOKS OF BLOOD, this feature takes audiences on a journey into uncharted and forbidden territory through three uncanny tales tangled in space and time.

Όπως είχε ανακοινωθεί παλιότερα, το cast περιλαμβάνει τους: Andy McQueen (Fahrenheit 451), Freda Foh Shen (Ad Astra), Nicholas Campbell (Da Vinci’s Inquest), Anna Friel (Marcella), Britt Robertson (For the People), Rafi Gavron (A Star Is Born) και Yul Vazquez (Midnight, Texas).

Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να γυριστεί σειρά, εν τέλει, γυρίστηκε ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 7 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer

Η επίσημη αφίσα

Πηγή: bloody-disgusting.com

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά