“Το Φάντασμα της Όπερας”: Αφηγηματική παράσταση στη Σπάρτη

by Nyctophilia

Παρίσι.. περίπου στα 1800. Η νεαρή ταλαντούχα Κριστίν μαγεύει το κοινό της Όπερας με τη φωνή της. Όμως ένα βράδυ, μες το καμαρίνι ακούει μια απόκοσμη φωνή να την καλεί.. και τότε όλα ξεκινούν! Μια αληθινή ιστορία έρωτα, πόνου και βαθιάς αγάπης!

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 20.00′ η Ομάδα Θεάτρου “Μαλαματένια Λόγια” θα παρουσιάσει στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη τη μουσικοαφηγηματική παράσταση “Το Φάντασμα της Όπερας”.

OLIVE MUSEUM, PIOP, 15MAR2014

Συνδυάζοντας την αφήγηση, το θέατρο και τη μουσική, η Σμαράγδα Αποστολάτου (αφήγηση), ο Βασίλης Κατσούλης (βιολί) και η Άννα Κατσούλη (φωνή και πλήκτρα) θα ζωντανέψουν επί σκηνής το ομώνυμο μυθιστόρημα του Gaston Leroux, σε μια διαφορετική απόδοση του διάσημου επιβλητικού και ρομαντικού μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το μουσείο στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά 10.00′ – 17.00′).

Αφήγηση: Σμαράγδα Αποστολάτου
Μουσική: Άννα Κατσούλη

Ώρα έναρξης: 20:00
Ημέρα εκδήλωσης: Δευτέρα 18 Νοεμβρίου
Κρατήσεις: 27310 89315

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά