Το Athens Bushido Center χρειάζεται τη στήριξή μας

by Nyctophilia

Μήνυμα από τον ιδρυτή του “Athens Bushido Center” και του “Japan Festival”

Αγαπητοί φίλοι,

Στις δύσκολες στιγμές που όλοι περνάμε εν μέσω της πανδημίας, χρειαζόμαστε το πνεύμα αλληλεγγύης ώστε να προχωρήσουμε μπροστά περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Έτσι, λοιπόν, σας ζητούμε να στηρίξετε την σχολή μας, ώστε να μην πέσει η γέφυρα που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας, μέσα από το ABC.

Η Ιαπωνία, η χώρα που όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα μας, θαυμάζουμε αλλά και προωθούμε, όλα αυτά τα χρόνια με τα δρώμενα μας, μας δίνει το παράδειγμα καταφέρνοντας να ξεπεράσει κάθε δυσκολία που εμφανίστηκε στο πέρασμα των αιώνων στην ιστορία της. Πάνω σε αυτό το μαχητικό πνεύμα σας καλούμε να μας υποστηρίξετε με την συνεισφορά σας, οικονομική και μη ώστε να μπορέσει η σχολή και ο χώρος μας να υπάρξει και μετά τον κορονοϊό!

Το σχετικό σύνδεσμο (link) giveandfund.com μπορείτε να το κοινοποιήσετε σε όσους θα ήθελαν να μας στηρίξουν, στην προσπάθεια μας, αλλά και να συνεισφέρετε οικονομικά, εάν το επιθυμείτε.

Σας ευχαριστώ όλους εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας και την διάθεση να διαδώσετε το μήνυμά μας!

Φιλικά
Παναγιώτης Άγριος
Athens bushido center

Τι είναι το “Athens Bushido Center”

Το Athens Bushido Center ξεκίνησε το 2008 ως αθλητικός  και  πολιτιστικός σύλλογος. Η ανάγκη μας όμως για διεύρυνση των  δραστηριοτήτων μας αλλά και της  προσφοράς μας στο  κοινωνικό σύνολο, μας οδήγησε στην αλλαγή σύστασης σε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία το έτος  2012 με έδρα τον Δήμο Αθηναίων στην περιοχή του Κουκακίου. Το ABC είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και έχει ως μοναδική πηγή εσόδων για την λειτουργία του τις συνεισφορές των μελών του. Παρά τις δυσκολίες  της κρίσης έχουμε προσπαθήσει να προσφέρουμε τα μέγιστα στους  τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε, δίνοντας  τον καλύτερό μας  εαυτό.

Στηρίξτε το Athens Bushido Center: giveandfund.com

Ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ προς τους δωρητές, το Athens Bushido Center προσφέρει τα παρακάτω:

  1. Με την εισφορά ύψους 20 ευρώ, παρέχονται 5 μαθήματα σε ολιγομελές τμήμα. 
  2. Με την εισφορά ύψους 50 ευρώ, παρέχεται 1 μήνα σε ένα τμήμα της αρεσκείας σας. 
  3. Με την εισφορά ύψους 100 ευρώ παραχωρείται η αίθουσα για μία εκδήλωση ή παρουσίαση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με διάρκεια εώς 3 ώρες. 
  4. Σας ενημερώνουμε ότι για κάθε εισφορά ανεξαρτήτως ποσού, θα δημιουργηθεί ειδική μνεία στο χώρο της σχολής μας. 
  5. Όλες οι εισφορές θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση  δώρων, που θα προσφερθούν απο τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά