Το Fantasy Festival 2k20 ματαιώνεται

by Nyctophilia

Από το Δελτίο Τύπου

Σε συνέχεια των εξελίξεων που αφορούν την πανδημία του COVID-19, και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία όλων ανακοινώνουμε, με βαθιά λύπη, τη ματαίωση του FANTASY FESTIVAL 2K20.

Δυστυχώς οι δυσχερείς και «πέραν της πραγματικότητας» συνθήκες που βιώνουμε καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του φεστιβάλ που οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε εντός ενός ασφαλούς και ταυτόχρονα ποιοτικού πλαισίου!

Τονίζουμε δε εμφατικά ότι οι δράσεις και οι διαγωνισμοί που είχαν προγραμματιστεί στα πλαίσια του φετινού φεστιβάλ, δηλαδή:

– Ο Διαγωνισμός MAGIC PEN WRITING CONTEST

– Ο Διαγωνισμός MAGIC BRUSH ILLUSTRATION CONTEST και

– Τα Ελληνικά Βραβεία του Φανταστικού – ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΡΛΙ

Θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Με την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν με όλους τους νικητές και θα απονέμουν τα αντίστοιχα έπαθλα. Οι δημόσιες ανακοινώσεις των νικητών καθώς και οι παρουσιάσεις των βραβείων θα γίνουν διαδικτυακά / Online μέσω βιντεοσκοπημένων προβολών.

Με υπομονή για το παρόν και ελπίδα για το μέλλον θα αναμένουμε όλοι μαζί…την Επόμενη Μέρα και θα προχωρήσουμε δυναμικά στο σχεδιασμό του FANTASY FESTIVAL 2Κ21!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόηση!

Οι διοργανωτές

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά