Το “Hellraiser” γίνεται σειρά στο HBO

Μετά το Game of Thrones, το Chernobyl και το The Outsider, η HBO ετοιμάζει να κυκλοφορήσει επεισόδια από τις κλασικές ταινίες τρόμου, που μας έκαναν να σιχαθούμε, αλλά και να γελάσουμε ταυτόχρονα, Hellraiser. Σκηνοθέτης θα είναι ο David Gordon Green, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το Halloween του 2018, και σεναριογράφοι ο Mark Verheiden, μαζί με τον Michael Dougherty.

Ο Verheiden είναι γνωστός από τις ταινίες Galactica, Battlestar και Daredevil, ενώ ο Dougherty από τις X-men, Godzilla: King of the Monsters, Trick ‘r Treat. Οι παραγωγοί λένε πως το plot της σειράς δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο με της ταινίας, αλλά θα έχει κάποιες παραλλαγές, οι οποίες είναι στα σκαριά ακόμα. Για την ώρα, όπως αναφέρεται στο Deadline.com, αυτό που ξέρουμε είναι πως:

“The idea is to create an elevated continuation and expansion of the well-established Hellraiser mythology. It is by no means a remake, but rather assumes the past mythology to be a given. The centerpiece remains Pinhead, the pin cushion-headed merciless leader of the Cenobites, the formerly humans-turned-demons that live in an extra-dimensional realm and are activated through a puzzle box called the Lament Configuration. The Cenobites come from hell to harvest human souls and keep balance between good and evil.”

Η ιδέα και το νέο εγχείρημα έχουν ανακοινωθεί, όμως δεν έχει οριστεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πληροφορίες, επίσης, λένε πως ετοιμάζεται και remake της original ταινίας του 1987 από τον σκηνοθέτη του “The Ritual”, David Bruckner, και τους σεναριογράφους του “Siren”, Ben Collins και Luke Piotrowski, η οποία όμως δεν θα συνδέεται με κανέναν τρόπο με τη σειρά.

Επιμέλεια κειμένου: Σοφία Νέστορα, Γλωσσολόγος & Επιμελήτρια κειμένων

Με πληροφορίες από το bloody-disgusting.com.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά